Свински пържоли с топено сирене, увити в бекон
Необходими продукти:
4 големи свински пържоли, без кост
230 грама топено сирене със стайна температура
8 резена бекон
чесън на прах
лук на прах
сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
Поставете пържолите между два пласта найлоново фолио и ги изтънете с чук за месо до дебелина 6-7 милиметра. Подправете ги със сол, черен пипер, лук и чесън.
Разпределете по 1/4 топено сирене в центъра на всяка една от тях и ги завийте на руло.
Увийте по 2 резена бекон около всяко свинско руло и закрепете краищата с клечки за зъби.
Прехвърлете ги в подмазана тавичка, покрийте с алуминиево фолио и печете в предварително загрята до 200 градуса фурна за около 30-40 минути.
Отстранете фолиото и печете още 10-15 минути, докато беконът стане златисто кафяв.
Поднесете пържолите топли с картофено пюре, задушени зеленчуци или друга гарнитура по избор.
Приятен апетит!
Източник: framar.bg
За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!
Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!