Свински пържоли с топено сирене, увити в бекон

24.02.2016 / 11:28 0

Необходими продукти:

4 големи свински пържоли, без кост
230 грама топено сирене със стайна температура
8 резена бекон
чесън на прах
лук на прах
сол и черен пипер

Начин на приготвяне:

Поставете пържолите между два пласта найлоново фолио и ги изтънете с чук за месо до дебелина 6-7 милиметра. Подправете ги със сол, черен пипер, лук и чесън.

Разпределете по 1/4 топено сирене в центъра на всяка една от тях и ги завийте на руло.
Увийте по 2 резена бекон около всяко свинско руло и закрепете краищата с клечки за зъби.

Прехвърлете ги в подмазана тавичка, покрийте с алуминиево фолио и печете в предварително загрята до 200 градуса фурна за около 30-40 минути.

Отстранете фолиото и печете още 10-15 минути, докато беконът стане златисто кафяв.
Поднесете пържолите топли с картофено пюре, задушени зеленчуци или друга гарнитура по избор.

Приятен апетит!

Източник: framar.bg


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама