Тя посипва сол върху шоколада и след това го пуска в микровълновата. Получава се нещо удивително

26.12.2014 / 13:36 2

Ако сте като нас, значи няма нещо, което да обичате повече от чаша горещ шоколад по това време на годината. Проблемът е, че почти винаги трябва да се задоволяваме с инстантния горещ шоколад, който изсипваме на прах от пакетче. Не че е лош, но със сигурност не е най-добрият. С видеото под текста ще научите как да правите горещ шоколад, който да държите в хладилника за бъдещи нужди. Нуждаете се само от няколко съставки. 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
силветърс (преди 9 години)
Рейтинг: 2678 | Одобрение: -252
супер

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама