Взех едно габърче и направих дупка в яйцето, резултатът е повече от впечатляващ, зарибих всички около мен на този трик

12.02.2017 / 00:32 3

За идеалното сварено яйце ви трябва само една игла! Правете това винаги! Всеки е запознат със следното неудобство – половината от вареното яйце да остане върху черупката. Но ние знаем какво трябва да направите, за да имате цяло обелено яйце! Използвайте този хитър трик и ще се научите да готвите перфектно сварени яйца! Черупката ще се отдели от съдържанието им само за миг!

Как да сварите яйцата?

Преди да започнете с готвенето, е желателно да изкарате яйцата от хладилника за известно време, така че да се затоплят до стайна температура. Сложете на закръглената част на яйцето игла или карфица.

Тайната е да направите дупката внимателно.

 

Тя не трябва да е прекалено голяма и дълбока. Също така се уверите, че черупката не се е напукала. Не се притеснявайте, яйцето няма да изтече: в кръглата част остава празно пространство, което ще предпази съдържанието.

 

 

За жената



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Рейтинг: 43800 | Одобрение: -1925
Ако се учите и яйца да варите от интернет, ебати и домакините, изстрелвам ви на мига от полезрението ми. Гняв

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама