Жекирана яребица

07.12.2015 / 11:28 1

Необходими продукти :

пилешко месо - яребица 170 гр.

масло - 20 гр.

червено вино - 25 мл.

хляб

яйца - 1 бр.

черен пипер

масло

магданоз

сол

Начин на приготвяне :

Почистената и измита яребица се пече, като от време на време се маже с масло и вино. Поръсва се със сол и черен пипер. 

Когато яребицата омекне, поднася се топла или студена. 

Ако се поднесе топла, сервира се върху препечен хляб, който е намазан с масло и облепен с нарязан на дребно магданоз и стрит сварен жълтък. 

Ако се поднесе студена, хлябът е суров и пак оформен по същия начин. 

Приятен апетит!

Източник: gotvach.bg


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
caisa (преди 9 години)
Рейтинг: 8411 | Одобрение: 1931
Много вкусно изглежда
НАЙ-ЗАБАВНИТЕ СЪВРЕМЕННИ ДЕТСКИ СТИХЧЕТА

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама