Завита пържола по испански

27.11.2015 / 11:28 3

Необходими продукти :

свински пържоли - 1 бр. (250 - 300 г)

чушки - 3 - 4 бр. мариновани

прошуто - 4 - 5 бр. или беконка

кашкавал - 30 - 40 гр

сол - на вкус

черен пипер - на вкус

зехтин - 2 с.л.

брашно - 1 с.л.

яйца - 1 бр.

галета - 30 г

 Начин на приготвяне :

Начуквате пържолата, докато стане голяма, но тънка. Втривате солта и черния пипер. 

Махате семките на средно парливите мариновани чушки и ги нарязвате на едро. Слагате ги върху пържолата. 

Върху тях слагате прошуто или бекон, колкото да покрие пържолата. В единия край слагате кашкавала и завивате на дебело руло. 

Овалвате го в брашното, след това в яйцето и най-накрая в галетата. Слагате олиото да се загрее. 

Изпържвате до зачервяване на силен огън за около 2-3 минути. След това слагате свинското руло в предварително загрята фурна на 160 градуса и го печете за 20 минути. Може да го сервирате със свежа салата и доматен сос.

Източник: gotvach.bg



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
varna (преди 8 години)
Рейтинг: 12264 | Одобрение: 2919
Начуквате пържолата, докато стане голяма, но тънка.
https://www.youtube.com/channel/UCcNbP1ZRiwsNeeSIBij7-bA?view_as=subscriber

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама