„Черен Петък“ в магазини BulMag

29.11.2019 / 14:58 0

 

За четвърта поредна година Верига магазини BulMag ще се включи в едно от най-дългоочакваните събития за всички любители на пазаруването и изгодните оферти - Black Friday. Примамливата шопинг акция ще се състои 29-и ноември 2019 г. във всички магазини BulMag, както и в онлайн магазина www.bulmag.org. Подготвили сме голямо разнообразие от продукти със страхотни отстъпки до – 67%. Очакват Ви невероятни предложения в различни продуктови групи – хранителни стоки и напитки, техника, електроуреди, домакински пособия и домашни потреби.

Супермаркети BulMag са първата хранителна верига в България, която провежда кампанията „Черен Петък“. През 2016 година Верига магазини BulMag поставят началото на голямото пазаруване „Black Friday“, но с намаления на  хранителни продукти.  Събитието се радва на особен интерес от страна на клиентите и бележи ръст на потребителската активност с всяка следваща година.

Традицията „Black Friday“ или „Черен Петък“ тръгва от САЩ. Терминът „Черен петък“ се появява за пръв път във Филаделфия в началото на 60-те години на ХХ век. С него служители на местната полиция са наричали петъка след Деня на Благодарността заради големите задръствания по пътищата. Така през годините този петък – в края на месец ноември, наричан Black Friday започва да бележи началото на голямото Коледно пазаруване и се превръща в деня с най-големи намаления през цялата година. В последствие Black Friday кампании започват да се провеждат и в онлайн магазините в редица страни.

В България „Черен Петък“ акции се случват едва през последните 5-6 години, като най-масовите от тях са в интернет – в онлайн магазините.

Тази година денят с неустоими предложения и примамливи отстъпки - събитието „Черен Петък“ ще се проведе на 29-и ноември във всички магазини BulMag в градовете Шумен, Варна, Търговище и Дулово, а намаленията ще продължат до края на деня. Бъдете готови, защото всяка оферта е до изчерпване на количествата.

За втора поредна година кампанията „Черен Петък“ ще се състои и в онлайн магазина ни www.bulmag.org. Нашият CYBER MONDAY стартира в понеделник – 02.12.2019 г. на познатия вече адрес www.bulmag.org, където клиентите ни ще могат спокойно и в удобно за тях време да разгледат горещите предложения в различни категории – електроуреди, хранителни продукти и напитки.

29-и ноември 2019г - „Черен Петък“ в магазини BulMag – Готови ли сте за големи намаления?

 

* публикация

 

 

 

 "Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тукПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама