„Конструмакс“ с първа копка на „Сахаров II” във Варна

04.03.2020 / 10:18 0

 

На 24 февруари бе поставено началото на строителството на жилищна сграда "Сахаров II", намираща се на ул. „Флора“ №5. Проектът е продължение на така успешния първи етап от строителството – Жилищна сграда „Сахаров“, който бе разпродаден напълно до Акт 15. Първата копка бе направена от борда на директорите на строителна компания “Конструмакс”.

 

 

На събитието присъстваха двама от тримата управители на „Конструмакс“ - г-н Димитър Златев и г-н Веселин Фъргов, служители на компанията, както и собственици на жилища в сградата. Сред гостите бяха представители на ексклузивния представител на новостроящата се сграда – „Купи в България” , както и екипът на „Солей 06”, отговарящ за изкопните и довършителните работи на „Сахаров II 

 

 

На церемонията беше отслужен тържествен водосвет от отец Георги. Свещеникът благослови всички присъстващи и пожела здраве, сила и успех на хората, ангажирани с построяването на сградата. Не останаха на заден план и традициите. Отец Георги освети 3 камъка, които да бъдат положени в основата на сградата, а в кофата на багера бе счупена бутилка шампанско от г-н Димитър Златев.

 

Въпреки ветровитото време, част от събитието бе проведено на заравнения терен, на който ще се простира сградата, а след това гостите имаха възможността да се насладят на подготвения за събитието кетъринг в офиса на холдинга, намиращ се на  ул. „Акад. Андрей Сахаров“ № 19.

 

 

Повече за проекта „Сахаров II

Проектът „Сахаров II“ ще бъде изграден с много стил и качество, както вече завършения проект на ул. „Акад. Андрей Сахаров“ №19. Сградата ще бъде с РЗП 4328,21 кв.м. и ще разполага с 6 наземни и едно подземно ниво с 24 паркоместа. На партера ще са разположени 14 самостоятелни гаражa, някои от тях пригодени за 2 или 3 автомобила, както е едно двустайно жилище. Общият брой на апартаментите е 49, като ще бъдат с разнообразни квадратури от 34,63 кв.м. до 155,39 кв.м. Бърз асансьор ще обслужва всички етажи, включително и подземния паркинг.

 

Модерна визия, качествено изпълнение и апартаменти с правили форми са част от плюсовете, които ще предлага жилищна сграда „Сахаров II“.

 

Апартаментите ще бъдат завършени с машинноположена гипсова мазилка и нивелирана циментова замазка в стаите и санитарните помещения. Ще бъдат монтирани 5 камерна ПВЦ дограма с двоен енерджи стъклопакет и 10 сантиметрова EPS изолация, които ще осигуряват висока енергийна ефективност и ще задържат топлината навън през летния и вътре през зимния сезон. Балконите ще бъдат с мразоустойчив гранитогрес и добре познатите стъклени парапети, които допринасят за стилно завършения външен вид на сградата. Всеки апартамент ще бъде с висококачествена входна блиндирана врата, а в общите части ще са вложени висококачествени материали, осигуряващи красив вид на сградата и комфорт на живущите.

 

 

Районът, в който ще бъде изграден проектът, е един от най-бързо развиващите се в града, в близост е до главни булеварди, Гранд мол Варна, автобусни спирки, Трети корпус на ВИНС, елитни училища и гимназии и медицински центрове.

Срок за въвеждане в експлоатация: 2022 г.

Свободните апартаменти в сградата към момента са само пет на брой. Повече информация за тях можете да получите на https://saharov2.kupiv.bg/ или да се свържете с ексклузивния представител на сградата „Купи в България” на тел. 052 630 830 или e-mail: info@kupiv.bg

Други проекти на строителна компания „Конструмакс“ можете да намерите на https://construmax.bg/.

Фейсбук страница  - "Купи в България"

* публикация

 

 

 

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тукПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама