„Мис и Мистър Свети Валентин 2018”

12.02.2018 / 13:13 0

„Истински живеят само влюбените, останалите просто съществуват !”

 

Кариби Бар  и Национална модна агенция „Идея Прима”, Ви канят на официалната промоция  на любовта във Варна - конкурсът за красота и европейски зрелища „Мис и Мистър Свети Валентин 2018”.
 

Събитието  е предвидено на 14 февруари /Сряда/, от 22:00 часа, в  Кариби Бар, Варна. Модният спектакъл  Свети Валентин  се провежда традиционно от варненската агенция „Идея Прима” всяка  година! Модната надпревара изповядва философията на пълен „fair play”!

 

 „Мис и мистър Свети Валентин 2018” присъства в културния и нощен живот на града вече една декада и половина, провежда се в три тура- бански, официален и артистичен тур.  Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема   "разходка на модни  закачалки". Полагаем акцент  чрез томбола за клиентите на Кариби Бар по време на шоуто, ще бъде отделено и на празника Трифон Зарезан, който е фокусиран на същата дата и ще бъде достолепно почетен.

Съорганизатор  на модния  конкурс на сезона „Мис и мистър Свети Валентин 2018”  е Национална модна агенция „Идея Прима”. Модератор и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията- Димитър Увалиев. Генерален спонсор на събитието e Parkmart!
 Така че на всички тези, които се триумят дали да присъстват на модния пърформанс ще кажем:"  Истински живеят само влюбените, останалите просто съществуват!".

 

*реклама

 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.htmlПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама