“Предай нататък”

12.06.2019 / 13:46 0

Развлекателно, спортно, незабравимо, бизнес събитие - лятното щафетно бягане с iCard

Варна, 06 юни, 6 часа и 6 минути следобед: местните компании, лидери във високите технологии, iCard, myPOS, SIS Technology и Bulnex, проведоха лятно щафетно бягане под надслов “Предай нататък”. В събитието взеха участие служители на фирмите организатори. В рамките на събитието бе открито и ново спортно - развлекателно съоръжение, което да окуражи движението и активността - баскетболна площадка.  

Лятното щафетно бягане се проведе по маршрут на територията на Бизнес Парк Варна, където са централите на компаниите организатори на събитието. Маршрутът, който всеки участник измина бе с обща дължина 750 метра. В надпреварата се включиха 12 отбора от по 4 човека. Представянето на всеки участник и респективно отбор, беше оценено с електронно измерване. Състезателите се надпреварваха за три призови места - за най-бързи отбори и за две специални награди.

Събитието се проведе с подкрепата на компаниите Sodexo, спортен клуб “Бегач” и платформата за спортни мероприятия iRun. Sodexo и спортен клуб “Бегач” предоставиха награди за двата най-бързи отбора в щафетното бягане. iRun от своя страна, зарадва всеки един от включилите се в спортното предизвикателство с подарък – 30% отстъпка от таксата за участие в маратона Трявна ултра.

Името на събитието, “Предай нататък”, има закодирана символиката за споделяне на идеята за движението, активния начин на живот, както и за споделянето на знанията, опита, мотивацията и амбицията за достигане до световни пазари. Фирмите организатори, които са центрове за развитие на иновации, нови идеи и нови технологии са образец за развитие на кадри. Те са заложили тези идеи във своята философия, а именно, че продуктите им разчупват представите на клиентите за това какво е възможно и правят живота им по-лесен.

 

Новата спортна придобивка за служителите е в допълнение на вече работещите фитнес център, боулинг зала и зала за танци и други спортове. Изпълнителният директор на  iCard - г-н Явор Петров отряза лентата на новата баскетболна площадка непосредствено след награждаването на най-бързите в бягането.

За повече информация: www.icard.com

 

* публикация

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.htmlПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама