​Търсят 10 служители за тлъсти заплати в Митница Лом

14.06.2018 / 08:29 3

Снимка Булфото

Агенция „Митници“ обяви конкурс за 10 служители за звеното си в Лом, научи BulNews.bg.


Първата вакантна длъжност е за разследващ митнически инспектор в отдела по митническо разузнаване и разследване. Там минималната заплата, от която стартират назначените, е 900 лева. Кандидатите трябва да имат висше образование степен магистър, с V младши ранг и минимум една година професионален опит. Професионалната област, която се търси за длъжността е социални, стопански и правни науки с професионално направление „Право“ с придобита юридическа правоспособност. Задачата на бъдещия инспектор е да осъществява разследване или отделни действия по разследването на престъпления за ДДС от внос и акцизи и други.
В митницата се търсят и 4-ма инспектори в сектор „Пътни такси и разрешителен режим“. Кандидатите трябва да имат висше образование в областта на „Социални, стопански и правни науки“, „Природни науки, математика и информатика“ и „Технически науки“. Те ще трябва да извършват административното обслужване законосъобразно, своевременно и точно, както и да предоставят на гражданите необходимата информация с оглед защитата на техните законни права и интереси при спазване на нормативните изисквания. В задачите им фигурират и митническия надзор и контрол, както и пряко осъществява митнически надзор и контрол и други. Професионален опит не се изисква. Минималният размер на основната заплата за тази позиция е 800 лева.
Търсят се и двама митнически инспектори в отдела за борба с наркотрафика. Кандидатите трябва да имат завършено висше образование със степен бакалавър в сферата на „Социални, стопански и правни науки“, „Природни науки, математика и информатика“, „Сигурност и отбрана с професионално направление „Национална сигурност“ и „Технически науки“. За тази позиция също не се изисква професионален опит, а минималният размер на основната заплата е 800 лева. Задачата на митническите инспектори е да извършва административното обслужване законосъобразно, своевременно и точно. Те трябва да  предоставя на гражданите необходимата им информация, да извършват различни дейности в областта на митническия надзор и контрол и други.
Обявени са две свободни позиции и за сектора по оперативен контрол, за които изискванията и заплатите са същите като за кандидатите за борба с наркотрафика.
Търси се и един митнически инспектор в сектор „Разузнавателна информация и анализ на риска“. Кандидатите за поста трябва да покриват същите изисквания както от предходните позиции, като заплащането е идентично. Реалната заплата за всяка една от позициите ще се определя според професионалния опит на спечелилия кандидат.
Конкурсите ще се проведат на три етапа - практически изпит, психологическо изследване и интервю. Документи за свободните работни места могат да се подават до 25 юни. Повече информация за всеки един от конкурсите можете да намерите на интернет страницата на Агенция „Митници” – www.customs.bg.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
ТРАГЕДИЯ (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ЗАПОЧНА СЕ, ТЪРСЯТ СЕ МИТНИЧАРИ, ТЪРСЯТ СЕ ВОЕННИ, ПОЛИЦАЙ, ЛЕКАРИ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ
0
2
AZ DA TI KAZA (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
450 evro na mitnicar, ce to si e napravo-vzimai reket dokato zaplatata stane-kolkoto na DEPUTAT--- 4000 EVRO.
2
0
ТИ ДА ВИДИШ (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
"ТЛЪСТИ " ЗАПЛАТИ ЛИ ? ТЛЪСТИ СА ЗАПЛАТИТЕ НА ТВ ВОДЕЩИ,НА МС И НС..А ДРУГОТО Е МЪРША...   :'(:cheerful:Изплезване
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама