„В името на Негово Величество – Клиентът !“

16.03.2019 / 14:17 0

Във веригата ВеТо – уреди за вграждане се предлага широка гама кухненска и бяла техника : хладилници, перални, съдомиялни, фурни, котлони, аспиратори и мивки. Фирма ВеТо е представител на утвърдени в световен мащаб марки като : Bosch, NEFF, Gorenje, HOTPOINT-ARISTON, WHIRLPOOL , TEKA, SCHOCK

 

 

Верига магазини Вето – уреди за вграждане прави всичко възможно да улесни своите клиенти, които са както физически лица, така и множество мебелни фирми – производители.

 

 

В стремежа си да оптимизираме финансовите възможности на всички, които купуват от нас, сме въвели различни програми и стимули.. При нас може да се закупи кухненско оборудване – на изплащане. Въвели сме възможност за online поръчки и плащане. Имаме различни промоции ежемесечно: Cashback сушилни , Уреди за вграждане.  И не на последно място е системата Reserve – Резервирай: Поръчваш сега, по текущи цени и промоции, а получаваш уредите си, когато ти потрябват и кухненските ти мебели (обзавеждане) са готови“ – сподели Галин Донев – мениджър обслужване клиенти.

 

 

Най – отличителната черта на верига магазини Вето – уреди за вграждане е индивидуалното, професионално обслужване на клиентите. Всеки посетител се посреща от персонален консултант, който представя най – доброто решение за кухнята, съобразено с всеки индивидуален казус. Може да разчитате на техническа консултация, сравнителен анализ и насоки в избора си. За всички свои клиенти фирмата предлага и безплатна доставка.

 

 

Всичко това прави верига магазини Вето – уреди за вграждане предпочитано място за покупка и желан партньор на мебелни фирми, инвеститори и физически лица. Благодарение на тяхното доверие и високия професионализъм на екипа, фирма ВЕТО се развива и утвърждава на българския пазар вече повече от 20 години.

 

 

Магазини ВеТо – уреди за вграждане може да намерите :

ВАРНА, БУЛ. ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ 263А
Телефон: 052 562 436, 0876 56 24 36
Email: veto3@veto.bg

ВАРНА, УЛ. БИТОЛЯ 6
Телефон: 052 / 614-132
телефон/факс: 052 / 61 41 32
Email: vetobg@veto.bg

 

 

*публикация

 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.htmlПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама