php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama

Адв. Анели Чобанова: Раздутата администрация е най-големият проблем. Тя се изхранва от джоба ни

21.04.2021 / 20:46 8

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

"Морал няма от доста време в българския парламент, в българския депутат и в българския политик като цяло." - заяви адвокат Анели Чобанова по телевизия 7/8 пред водещия и депутат Тошко Йорданов.

"Да си политик изисква комплект от качества - да си дипломат, да си морален човек, да имаш изказ, да преценяваш ситуацията, своя събеседник, да можеш да слушаш. Тези качества не ги видяхме в тази парламентарна група, която твърди, че без нея не може да съществува България. За това се надявам парламентаризмът да се завърне в целия му блясък и достойнство. Има един много простичък принцип. За да бъдем уважавани от нашите партньори, трябва да се докажем, да отстояваме собствените си национални ценности, за да бъдем на мястото си като държавност. Към настоящия момент това го няма. Ние го изгубихме.

Няма кой знае каква закономерност между броя на депутатските места и морала. Нямаме време да се занимаваме с намаляване броя на депутатите. Раздутата администрация е най-големият проблем. Тя се изхранва от джоба на народа. Важното е качеството на народните представители, не бройката." - обясни гостенката.
 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
2
Звезди (преди 5 месеца)
Рейтинг: 25785 | Одобрение: 4105
"Да си политик изисква комплект от качества......."  Ухилен  Да можеш да мислиш, се изисква да имаш гънки на мозъка. Които при тебе липсват.  Можеш да имаш КОМПЛЕКТ от отверки, примерно, които да си завреш в задника. Или забиеш една в слепоочието си и да ни отървеш от присъствието си. А онова което тъпата ти кратуна има предвид, но не знае как се казва, се нарича КОМПЛЕКС от качества. Ухилен  Без нито една книга в живота и основно образование - ей го резултата налице. Кретен
Няма такова нещо като малко свобода. Или си напълно свободен, или не си свободен!
5
2
Звезди (преди 5 месеца)
Рейтинг: 25785 | Одобрение: 4105
Усмивка  Искам да информирам математика с основно образование LM, че понякога 1+1 е =1. Но няма голямо значение за него, така или иначе въпросното кретенче е живото доказателство, че даден индивид може да живее и без мозък. :wassat: Пък и защо се наема толкова!? :getlost: Керванът си върви, кучетата си лаят. 
Няма такова нещо като малко свобода. Или си напълно свободен, или не си свободен!
3
0
MrBean (преди 5 месеца)
Рейтинг: 64878 | Одобрение: 8588
К'ви50% бе човече?! Поне 70%,разбираш ли че има по 3 цели агенции които припокриват даден проблем,и естествено реултата е нулев,но те работят за "народното благо".
3
0
Снайпер (преди 5 месеца)
Рейтинг: 12116 | Одобрение: 3431
администрацията трябва да се съкрати поне наполовина. само генерира сив сектор мръсни пари от рушвети и инфлация 
"Как с една фраза да опишеш цялата руска история? Страната на задушените възможности. Владетелите се променят. Архипелага остава" Солженицин
4
0
MrBean (преди 5 месеца)
Рейтинг: 64878 | Одобрение: 8588
"Раздутата администрация" е създадена с едничката цел да рекетира бизнеса който не е на Герб. Никога не се сещат че както рекетират фирмите,то те ще се изнесат от РБ,както и става. Дотам наглеят че се хващат на "заплата"/рекет към повечето фирми. Не такса спокойствие,а душмански данък. Всички са така.НО най-големите и безобразни рекетьори са КЗП,пословично нагли и прости хора,без образование,без ценз!!! Таз' година ще ги видя!!!
6
2
Звезди (преди 5 месеца)
Рейтинг: 25785 | Одобрение: 4105
ГЕРБавите калинки да си търсят друго поприще. Да се съкрати с 50% държавната администрация. Да отиват в Германия - на строежите. В Гърция - на мандарините. В Испания - на ягодите. В Италия - да гледат старците. От паразити нямаме нужда. 
Няма такова нещо като малко свобода. Или си напълно свободен, или не си свободен!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik