php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama

Бременната Мария: Директорът на училището в Бяла ми би шамари и ме ритна

20.12.2018 / 08:03 22

Редактор: Иван Гошев

e-mail: ivan_goshev_petel.bg@abv.bg

Кадри: Нова Тв

Огромен скандал избухна в ОУ „Паисий Хилендарски” в град Бяла, Варненска област. Бременната Мария Стоянова твърди, че тя и майка й са бити от директора на школото, а самият директор пък казва, че той е ударен от Мария.

Ето трите гледни точки, които Нова Тв предостави.

Мария Стоянова:

„Всичко е станало заради телефона на сестра ми. Тя се върна разплакана и разтревожена у нас, и майка ми отиде в училище, за да разбере какво е станало. Директорът е ударил майка ми, после аз отидох в училището да говоря с директора. Тръгнах да говоря с него, попитах го защо майка ми и сестра ми се връщат разревани. Той започна да ме дърпа и да ме извежда навън, после почна да ми бие шамари и ме ритна. И аз го обиждах, и го нареждах, след като започнаха да ме удря. Аз обаче не съм удряла директора, аз само го дърпах. Казах чу, че съм в петия месец бременна, но той не се спря. Накрая излезе сестра ми и си тръгнахме. Изкарах си медицинско, подадох жалба в полицията и ще заведем съдебен иск. Така ли учим децата, това ли са нашите учители.”

Дилян Дончев, директор на ОУ „Паисий Хилендарски”:

„Учителка е видяла, как сестра й си играе с телефона в час по математика. След като й направила няколко забележки, че си играе с телефона и пречи на останалите, я помолила да напусна стаята. Момичето е отказало. Това е поводът. Буквално след 20-30 минути пристига въпросното лице, което както разбрах, тъврди че е бито от мен. Влиза в училище, много агресивна, насочва се към мен, започва да обижда, да сипе хули срещу учителите и училището, че са некадърни и не учат на нищо децата. И доколкото успях да чуя, има специало отношение към сестра й. Дали съм удрял? Тя ме удари, Няма да коментирам, понеже е подала жалба, аз също съм подал жалба и съм дал показания. Това всичко стана пред очите не персонала. Ако се стигне до съд, подробностите ще бъдат изяснени.”

Златка Стоянова, майка на Мария:

„Директорът ме удари, а не го задържаха. Ако аз ударя някой, ще ме задържат. Обадих се в Министерството на образованието, но не ми обърнаха внимание.”Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
9
1
fox81 (преди 2 години)
Рейтинг: 2012 | Одобрение: 497
Телефони в час ли? Само бой, само той оправя. Като знам сега какви келеши има в час, трябва с учителката и по двама борци с един боксьор да влизат. Който гъкне- бой, бой дорде му омекнат кокалите, точно след един месец ни родител, ни дете ще пискат. Само бой, явно някоя ислямо изповядваща държава трябва да станем, че да станем хора. С тези еврогейски ценности освен педалчета, друго няма да възпитаме.
Винаги верни!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama
реклама sikik