Гравитацията не е на мода

14.08.2018 / 11:30 0

Гравитацията не е задължителна - така казват организаторите на най-новата атракция в града ни - Трамплин Парк "PlayOn Jump".

Всеки си е мислел какво ли ще е, да си много по-лек и да можеш да подскачаш нависоко. Сега това е възможно и достъпно за всички възрасти (навършили 3г.). 

Въпреки, че скачането на батут е олимпийска дисциплина, то носи на участниците много адреналин и положителни емоции.

 

Тук може да пробвате космически забивки, да поиграете доджбол/народна топка/, да потренирате салта безопасно в басеина с дунапрени или просто да потърсите границите на гравитацията. Може да стопите калории по забавен начин, чрез кардио фитнес часове. Ако пък сте настроени за купон или имате рожден ден и си търсите нещо по-така, трамплин парка ще ви предложи един различен празник без значение от възрастта.

 

Цените са изключително достъпни - 5 лв.  за половин час скачане (повече инфо на http://playonvarna.com). 

За родителите, които ги мързи да скачат :)  има добре уреден кафе кът, където на сянка да поседнат и изчакат децата да се изморят.

 

Съораженията са разположени на открито - Спортна Зала (с-у входа на магазин СБА).

 

Повечето от нашите читатели сигурно също знаят, че в клуб PlayOn, който се намира на Сан Стефано 15 /Гръцка махала/, се предлагат отлични условия за провеждане на рожденни дни за възрасти от 8год. до 16год. на закрито и открито.

Феновете отдавна са запознати с услугите на клуба и знаят че могат да потърсят актуална информация и снимки на фейсбук страницата : https://m.facebook.com/playonvarna

 

Не се колебайте твърде дълго - зарадвайте децата си /пък и вие се престрашете/ с нещо различно - Трамплин Парк "PlayOn Jump" Ви очаква!

 

* публикацияПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама