Пежо се удари в стена във Варна

06.11.2019 / 12:14 0

Три нелепи пътнотранспортин произшествия са причинили контузии на участниците в тях през изминалото денонощие във Варна, става ясно от сводката на полицията.

На 05.11. т.г., около 14:50 часа, в гр. Белослав, на ул. «Христо Ботев», е възникнало ПТП. Водачът на л.а. «Фолксваген» М.М. (45 г.), по време на движение, поради неспазване на достатъчно дистанция, застига и блъска л.а. «Пежо», който след това се удря в стена. Вследствие на инцидента водачът на второто МПС (38 г.) получава контузни наранявания, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.


На 05.11. т.г., около 08:00 часа, в гр. Варна, на бул. «Цар Освободител», е възникнало ПТП. Водачката на л.а. «Пежо» Б.Н. (76 г.), по време на движение, поради несъобразена скорост, застига и блъска л.а. «Опел», спрял отпред. Вследствие на инцидента жената получава фрактура на гръдна кост, а нейният спътник (83 г.) получава контузии на глава и гръден кош. Двамата са прегледани и освободени за домашно лечение, без опасност за живота.

На 05.11. т.г., около 09:45 часа, в гр. Варна, на бул. «Осми Приморски полк», е възникнало ПТП. Водачът на л.а. «Шевролет» А.Х. (59 г.) потегля  при положение, че пътничка от автомобила не е успяла да слезе, и предизвиква падането й. Вследствие на инцидента жената (82 г.) получава контузия на крак, прегледана е и освободена, без опасност за живота."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама