Спипаха шофьори да карат дрогирани във Варна и областта

11.02.2019 / 12:12 0

Снимка: Булфото

На 08.02. т.г., около 13,40 часа, в гр. Девня, при извършване на полицейска проверка на Форд с водач Г.М. (29 г.), местен жител, известен на МВР, е установено, че същият управлява МПС след употреба на наркотични вещества.

По случая е образувано досъдебно производство, а материалите са докладвани в Районна прокуратура – Девня. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Още три подобни случаи са регистрирани във Варна и областта през последните дни.

На 08.02. т.г., около 16:25 часа, в гр. Суворово водачът на Опел - С.М. (33 г.), местен жител, известен на МВР и осъждан, е управлява колата си след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Девня. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 08.02. около 17:00 часа, отново в гр. Девня, шофьорът на Ситроен - В.Д. (21 г.) от с. Слънчево, неизвестен на МВР, е управлява МПС след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Девня. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 08.02. т.г., около 17:10 часа, на пътя за к.к. Златни пясъци, при извършване на полицейска проверка на Ауди с водач К.И. (34 г.) от Варна, известен на МВР, е установено, че същият управлява МПС след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.
 
Разбра се също, че около 22:00 часа на 8 февруари, в гр. Провадия, е извършена полицейска проверка на А.А. (28 г.) от с. Снежина, неизвестен на МВР. Същият предава суха тревиста маса - марихуана. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е прокурор от Районната прокуратура във Провадия. А.А. е задържан за срок до 24 часа.

Два дни по-рано около 08:50 часа, в гр. Варна, при извършване на полицейска проверка на А.А. (29 г.) от гр. Варна, известен на МВР и осъждан, е установно, че същият държи в себе си пакетче бяло кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за амфетамин с тегло 0,11 гр.

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама