Цветанов за "Октопод": Свидетелите станаха жертви на престъпността

11.11.2018 / 02:01 5

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов направи първи коментар за оправдателните присъди по делото "Октопод". Според него причината за това е, че свидетелите по делото са станали жертви на престъпността, съобщи Нова телевизия.

След 8-годишна съдебна сага, мегаделото "Октопод" приключи на първа инстанция. Специализираният наказателен съд призна Алексей Петров за невинен по всички обвинения. Заедно с още няколко души той бе обвинен за участие в организирана престъпна група за рекет и изнудване, както и за разгласяване на държавна тайна.

Акциите по задържането на Петров и сочените за участници в групата "Октопод" започнаха по времето, в което Цветанов беше вътрешен министър в първото правителство на ГЕРБ.

"Съдът е този, който решава дали един човек, едно лице, е невинно или трябва да бъде осъдено. Попитайте свидетелите по този процес. Защото те нямат възможност от тази добра финансова защита. Те са жертви на престъпността. И ако си зададем въпроса кой е основният свидетел и можем ли да го попитам, ще си отговорим с "Не", защото той не е между живите. Имаше пътен инцидент, в който той загина", заяви Цветанов./ Dir.bg

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
1
авл (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
      а тебе как те оправдаха за престъпленията ти като вътрешен министър ....и за многото апартаменти......нали пак с пари и унищожи всички свидетели срещу себе си.........
9
1
Боко Мазника от БРЕГ (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
И най-мрачните прогнози за полицейщина се оказаха верни!!! МВР освен, че е пряка отговорност на Цветанов е и любимият ресор на Борисов!!! Тоест, всичко важно случващо се в тази институция не става, без личното одобрение на Борисов!!! Следователно и отговорността за тези фрапиращи нарушения в МВР, е главно на Борисов и Цветанов!!!! А единственият ход в една демократична страна след подобни разкрития е – оттеглянето на Борисов и Цветанов от политиката!!!
8
4
ТИ ДА ВИДИШ (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
КОИ СВИДЕТЕЛИ БЕ ЦВЪЦ БЕДНИИ...МИШО БИРАТА И ВАНЬО ТАНОВ ЛИ?   ТАКА Е ..КОИТО ЗНАЕ МНОГО,БЪРЗО УМИРА...     Изплезване:devil:Нинджа
5
1
ЕРИКА (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Г-Н ДЖОН КЕНЕТ ОТ НИГЕРИЯ ПРЕДЛАГА ИЗГОДНИ ЗАЕМИ НА ПРОСТИТЕ БЪЛГАРИ,ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ НЯМА БАНКИ.
0
11
ERICA BRADDOCK (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
HELLO, Името ми е Ерика Браддок, аз съм тук, за да ви препоръчам на легален заемополучател, който ми даде заем от 80 000 долара. Името му е г-н Джордж Кенет от GEORGEKENNETHLOANINVESTMENT, ГОЛЯМО НАСТОЯЩЕ СЕ СВЪРЖЕТЕ С ЕЛЕМЕНТИТЕ ЗА ВАШЕТО ЗАПОЧВАНЕ НА ЗАЕМИ (georgekennethloaninvestment@gmail.com)
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама