Татяна Дончева „взриви” ефира! Захапа остро Борисов и определи Мария Габриел като фототапетче, на което никой в ЕК не гледа сериозно

12.06.2019 / 09:13 0

Кадър: БТВ

„В ефира на „Тази сутрин” по БТВ Татяна Дончева захапа остро Бойко Борисов и попиля Мария Габриел, като я определи за едно фототапетче, на което никой от Еврокомисията не гледа сериозно.

Ето какво заяви Татяна Дончева:

„ГЕРБ постигнаха един добър за тях резултат на изборите, може би не толкова добър, колкото са смятали. Може би се създадоха едни проблеми вътре в в ГЕРБ, във вътрешните лобита, които смятам, че колкото повече време минава в управлението на ГЕРБ, толкова повече самочувствие придобиват, че те са нещо отделно и че те могат нещо отделно на тяхно основание.

Същевременно конюнктурата в Европарламента ще се различава от досегашната и приятелството на Бойко Борисов с Юнкер няма да бъде достатъчно, за да получава България графове и никой да не я пита за какво харчи парите.

Напълно е възможно въобще човек от Европейска народна партия да не може да стане шеф на Еврокомисята.

Това че България предлага Мария Габриел за еврокомисар, ми се струва доста лековато, защото Мария Габриел е просто като марка, като фототапетче. Там няма плътност и сериозност, и никой не може да гледа на нея сериозно.

Какво като е била еврокомисар. В България  е пълно с хора, които заемат някаква позиция, без нищо да разбират от нея, нито пък е необходимо да разбират, за да я заемат.

В Еврокомисията при сегашната конюнктура е било възможно снахата на г-н Габриел, достатъчно основание, че е снаха му, да заема такава позиция.

Сега обаче никой не казва първо как ще се разпределят ресорите и въобще може ли да има такъв ресор, и дали новият шеф на ЕК ще бъде склонен да създава ресори, като за хора напълно измислени и без съдържание. Особено, ако накрая това се окаже сериозен човек. Така че, ще поживем, ще видим.”

 

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама