Волен Сидеров: Бях пребит от българската полиция, но всъщност се опитваха да ме убият!

26.10.2015 / 07:14 14

Бях пребит от българската полиция по нареждане на Борисов и Цацаров. Това каза пред журналисти лидерът на ПП АТАКА на излизане от УМБАЛСМ „Пирогов”, предаде Фокус. „Всъщност беше направен опит да бъда убит. Този, който ме удари беше полицай и заради него ми правиха операция”, заяви Сидеров. 


По думите му, случилото се лесно може да бъде доказано, защото е документирано на видео. „Бях влачен и ризата ми е скъсана, извиваха ми ръцете и ме ритаха, но аз не се оплаквам, защото разбирам, че на тези полицаи им е било наредено да го направят от Цацаров и Борисов”, каза още той 

На въпрос, ако това е вярно каква е била целта, Сидеров отговори, че е, защото си отмъщават. „Защото ги разобличавам много сериозно”, допълни той.

„Това е злостен, отмъстителен начин да бъда премахнат физически, като за съжаление те използваха полицията, която напоследък се използва само за такава черна работа. Използват я или да прикрива наркотрафика, или контрабандистите, или да пази престъпниците. Полицията се превърна в една машина за репресия”, заяви Волен Сидеров. 

Според него нахлувайки в НАТФИЗ той е изпълнявал своят граждански дълг. „Определям себе си като човек, който изпълнява гражданския си дълг и съм подел борба срещу дрогата. Не може някой да ми пречи. В този район около НАТФИЗ се продава трева абсолютно свободно”, коментира Сидеров.

На въпрос дали да бъде поискан повторно имунитетът му, той коментира: „Това, за което говоря е голям проблем. Имунитетът ми въобще не пречка. Много добре знаете, че като бъде внесено искането от главния прокурор НС ще го гласува”. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
1
Уйо (преди 3 години)
Рейтинг: 30747 | Одобрение: 6397
Ей боклук откачен, тоя дето те удари (жалко, че ченгетата не го оставиха да те поразкраси малко) изобщо не беше полицай!
14
2
corector (преди 3 години)
Рейтинг: 5800 | Одобрение: 2540
И в допълнение:Човекът(с голямо"Ч";) ударил Сидеров не е полицай, така че всички опити(поредни) да се нападне изпълнителната власт се провалиха. Поредно хулиганство и поредни безпочвени и недоказани обвинения от негова страна.Когато вилня на летището във Варна, ГЕРБ не бяха на власт за уточнение...
10
4
corector (преди 3 години)
Рейтинг: 5800 | Одобрение: 2540
"Кукловода" е всъщност една жалка марионетка.Парадира за  осведоменост и за независимост, а в същото време не може да свърже едно изречение без правописни и граматически грешки.Това не говори за нищо друго освен за ниска култура и неграмотност.На такива хора разчита идола(кукловода) на когото иска да прилича този заблуден привърженик на едно западащо движение.Колкото до Сидеров, просто освен съжаление друго не може да предизвика.Жалки опити да се задържи на вълната на общественото внимание.Вижте му резултатите.От година на година все по-ниски и безлични...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама