Зли кучета дебнат жертви на пътя за "Виница" във Варна

26.02.2015 / 17:29 26

Юлия Иванова

Фото: Румен Сарандев

Глутница свирепи кучета атакуват минувачите край дървената борса на пътя за кв. „Виница“. В групата има около 6 кучета, които обитавали терена още преди борсата да бъде поета от новия си собственик. „Миналата година точно по тома време 14-годишната ми дъщеря беше нападната и ухапана. Оттогава детето ми има страх. Аз самата също отбягвам да минавам покрай борсата. Но не съм само аз, мнозина са пострадали и не повтарят да минават оттам“, коментира млада жена от кв. „Чайка“. Край борсата срещаме възрастна жена, чиято дъщеря живее в района. „Моето момиче ме е предупредило и отбягвам да минавам оттук. Винаги, когато имам възможност, взимам такси, за да дойда при нея, вместо да вървя пеша, защото много се страхувам. Днес обаче минавам пеша със свито сърце“, коментира пенсионерката и отново се озърта наоколо.

От глутница свирепи кучета, които дори нямат марки на ушите си, се оплаква и Мила Литовска. Тя живее в квартал „Чайка” и всеки ден се разхожда с 2-годишния си син в района на Математическата гимназия. „От няколко дни именно там се е събрала кръвожадна глутница кучета. Псетата постоянно ни лаят и не знам кога ще ни нападнат! Никой не прави нищо по въпроса. Не съм единствената, която се страхува от тях. В квартала се говори, че тези освирепели кучета са нападнали млада жена. Да не говорим, че на близо има и училище!“, коментира младата майка. 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
3
Уйо (преди 6 години)
Рейтинг: 37702 | Одобрение: 8022
Гладните и злобни червени цървули мразят хората, които имат кучета и се грижат за тях. Типично по комунистически, като верни членове на БКП. Някои домашни кучета живеят по-добре от тях самите, това те не могат да го понесат и храчат злобна слуз на всякъде където могат. По темата: ако кучетата наистина са опасни, да ги изловят и приспят. Това е решението.
2
4
Чичо Доктор (преди 6 години)
Рейтинг: 73 | Одобрение: 13
до stoyan : Човекът е МЕЖДИНЕН гостоприемник на кучешката тения - в него се развива ларвната форма, която се локализира в почти всички органи, освен в червата. Половозрялата форма, която паразитира в червата, се развива в КРАЙНИЯ гостоприемник - кучето и някои други хищници. Кучешка тения в човешките черва НЯМА. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%85%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%B7%D0%B0#.D0.9C.D0.B5.D0.B6.D0.B4.D0.B8.D0.BD.D0.BD.D0.B8_.D0.B3.D0.BE.D1.81.D1.82.D0.BE.D0.BF.D1.80.D0.B8.D0.B5.D0.BC.D0.BD.D0.B8.D1.86.D0.B8
2
2
Чичо Доктор (преди 6 години)
Рейтинг: 73 | Одобрение: 13
Госпожице stoyan -ка, твърденията ми са верни. Попитайте личния си ветеринар :)
4
6
Чичо Доктор (преди 6 години)
Рейтинг: 73 | Одобрение: 13
до 'до чичо доктор' : Кучешката тения не може да бъде извадена от човешки черва, само оттам - не. По-добре съм информиран отколкото предполагаш. Съжалявам за тенията в главата ти - сигурно не й е лесно. Ако омразата ти към кучетата е мотивирана единствено от страха от зараза, то можеби е време да се замислиш за хилядите хора, които храчат по улиците. Храчки, които после твоите деца настъпват. Това е материал, многократно по-опасен за хората от кучешките изпражнения. Каквопредлагаш да направим - да изпостреляме и хората или да работим над хигиенните навици на децата си?
5
7
Djanko99 (преди 6 години)
Рейтинг: 67 | Одобрение: 22
Тъпаци..ЗЛИ КУЧЕТА НЯМА, ИМА ХОРА, КОИТО СЕ ДЪРЖАТ ЗЛЕ С ТЯХ... ЗАЩО МОЕТО КУЧЕ НЕ ЛАЕ НА НИКОЙ, А ЛАЕ ИЛИ ЩЕ УХАПЕ ТОЯ ДЕТО ГО РИТА ИЛИ УДРЯ, А?.... Аз познавам един човек, който имаше куче което всеки ден го биеше..и накрая кучето го събори и се качи върху него... НЯМА ЛОШИ КУЧЕТА ИМА ЛОШИ СТОПАНИ (ХОРА)
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Не ме ебе дали Ивана ти е пяла на бала, дали си пил кафе при Гала или Евгени пе*ала ти лапа кинджала ! ЗА МЕН СИ ИЗВЕСТЕН, НО ЖАЛЪК БАЛЪК!
5
7
Чичо Доктор (преди 6 години)
Рейтинг: 73 | Одобрение: 13
Кучетата са наречени "кръвожадни", защото ... лаят. Колко дебили има на този свят, Боже!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама