100 Кила: Връщам се в училище, човек трябва да учи, за да израства

24.05.2022 / 09:54 2

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър Нова Тв

Популярният рап и хип-хоп изпълнител Явор Янакиев, известен като 100 Кила, е имал трудно детство във варненския квартал „Аспарухово“. Когато е на 13 години, той напуска училище и започва да работи, за да се грижи за по-малкия си брат и да преживяват. Днес обаче 100 кила обяви, че отново почва да учи и обясни защо.

Започвам да уча отново, защото човек трябва да учи, за да израства. Ще се запиша във Варненския свободен университет, там приемат трудно, но ще опитам да се запиша и ще дам всичко от себе си. Искам да уча, защото един ден, ако кажа на децата си: Ей, учи, те да не ми отговарят: Ти, да не би да си учил, призна пред Нова Тв Явор Янакиев.

Този ден всъщност го свързвам със седмицата, в която съм рожденик, което означава парти. Това е празник в края на учебната година, на който може да видите в центъра на Варна почти всички варненски училища, които минат тук, защото това е организацията на целия град. Виждаме Военноморското училище, „Кирил и Методий“, училищата в „Аспарухово“ – „Христо Ботев“, „Любен Каравелов“, „Васил Левски“. Те ще бъдат тук, а после всички отиват на Лунапарка, защото така се прави след това. Родителите вадят спестяванията за черпене и всички отиват да се почерпят. Дори и аз, който много трудно ставам рано, в този ден мога да се почерпя и дори адски много се вълнувам, допълни Янакиев.

Всичко, което съм постигнал, го държа на Господ и късмета. Всичко държа на божията воля, тя най-много помага. Защото, когато ти самия настъпваш и търсиш късмета, той те спохожда, допълни 100 Кила.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
3
MrVain (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1819 | Одобрение: -386
Той се връща в училище от 15 години. Само приказки.
3
0
Янка Димовски (преди 1 годинa)
Рейтинг: 2101 | Одобрение: 376
там приемат трудно???Сериозно ли? Там и с фалшива диплома приемат...и кучето си да запишеш и да му платиш таксите-ще го приемат!!!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама