12 граничари приети в бургаската болница след катастрофата тази нощ, шестима са със счупвания

26.12.2014 / 09:14 5

12 служители на „Гранична полиция” са транспортирани от мястото на катастрофата, която стана тази нощ в община Средец, до МБАЛ-Бургас, научи „24 часа".

Първият екип е пристигнал около 2.40 ч. В момента в различни отделения на болницата са настанени 6 граничари. Основните трамви са счупвания, няма  непосредствена опасност за нито един от тях, съобщиха от МБАЛ.

Останали 6 служители са с леки наранявания, след преглед са изписани за домашно лечение.  Все още няма официално потвърждение за съдбата на шофьора, който е останал затиснат под камиона.

Тежкотоварен ЗИЛ с 15 пътници се е преобърнал в дере осоло 30 минути след полунощ. Това е станало близо до селата с. Горно Ябълково и Белеврен край българо-турската граница.

В този момент министърът на вътрешните работи  Веселин Вучков дава брифинг в Елхово. Освен него в района на инцидента са главният секретар на МВР Светлозар Лазаров и директорът на ГД „Гранична полиция“ Захарин Пенов.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
dd (преди 5 години)
Рейтинг: 9418 | Одобрение: 2968
Коректор, пределни ми е ясно къде е ходил ЗиЛ-ът, но нима това е нормален начин за транспорт?! Първият коментар по-добре да се направим, че го няма.
1
3
dd (преди 5 години)
Рейтинг: 9418 | Одобрение: 2968
Тежкотоварни камиони посред нощ с хора в каросерията по пресечен терен - това само нашите военни могат да го измислят.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама