1500 руски парашутисти се приземиха в Крим

26.03.2019 / 11:38 2

Части от Въздушнодесантните войски на Руската федерация участват в широкомащабни военни учения в Крим, предаде ТАСС, позовавайки се на информация на Министерството на отбраната, пише Pan.bg.


Повече от 1500 парашутисти бяха мобилизирани за военните маневри в анексирания Крим. В ученията се включиха 300 военни товарни самолети, бойни хеликоптери, както и десантни кораби на Черноморския флот на Военноморските сили, става ясно от разпространената информация на военното ведомство.

Десантните и артилерийски части участват в широкомащабно тактическо учение, обяви министерството. Една от най-зрелищните части на започналото вчера учение включва приземяването на десантни войски, чиято цел ще е превземане и унищожаване на импровизирани вражески позиции. Десантните войски ще трябва да маневрират в условия, с които не са свикнали, се казва в съобщението. Парашутистите ще упражняват и бранене на позиции, подсигурявайки напредването на основните части, които ще получат подкрепа и с артилерийски огън.

Русия анексира Крим през 2014 година. Западните страни наложиха икономически санкции на Кремъл, а освен това страната беше изключена от формата Г-8. Наскоро САЩ обявиха чрез посолството си в Украйна, че не признават и няма да признаят Крим за руска територия.


 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
11
0
ас (преди 5 години)
Рейтинг: 149597 | Одобрение: 23532
итересно защо никои не наложи санкции на турция след тяхната анексация на кипър

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама