18-годишен българин направи клип, който цяла България трябва да види: "Ето защо българският народ е по-силен и по-устойчив, от всеки друг по света!"

29.01.2016 / 15:27 9

Българският дух сякаш се възражда...

Наш читател откликна на призива на "Петел" да споделяте с нас всеки добър пример, който подкрепя българската история и българщината, която пази жива нашата нация.

18-годишният Даниел Богдански е създал своя поредица за българщината в Youtube. С нея момчето иска да събуди потриотичната съвест и дух на своите сънародници.

Призивът му е: "Ти какво направи днес за България?"

„Здравейте, казвам се Даниел Богдански и поставям началото на поредицата „Да си върнем българския дух”. Целта на този проект е да информира, мотивира и вдъхновява вас зрителите към промяна. Мисля, че е крайно врем еда излезем от апатията, да вземем нещата в свои ръце и да изградим здравомислещо гражданско общество...

Направата на този филм ми отне много време и положих много труд. Надявам се не е било напразно, ако съм накарал поне един от вас да се замисли, значи все пак си е струвало.”, споделя той.

В първото си видео младежът показва кадри за националната ни история и разказва най-героичните моменти от нея като призовава българите отново да се пробудят за своето спасение, защото няма кой да го направи вместо тях. 

Вижте и самото видео...За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
13
0
gugutka (преди 7 години)
Рейтинг: 51000 | Одобрение: 22405
Браво! Моите уважения. Бих искал да стисна ръката на това момче.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
19
0
БГ (преди 7 години)
Рейтинг: 1470 | Одобрение: 635
Напълно споделям мислите ти! Браво! Радвам се, че има млади хора, които мислят по този начин. Не всичко е загубено все още.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама