2500 лева заплата за дограмаджии и служители в автосервизи

04.12.2022 / 14:51 0

Пиксабей

Дават 2500 лв. на дограмаджии и работници в автосервизи. Хасково е на дъното по размер на заплатите, но има дейности, в които възнагражденията не са толкова ниски, защото липсват кадри, показа проверка на „Марица“.

До 2500 лв. се предлагат на монтажници на щори и дограма. Фирмите в този сектор, както всички строителни, са затрупани от работа и имат нужда от работна ръка.  Така е в автосервизите, където също се търсят хора, а предлаганите възнаграждения  също стигат до 2500 лв., става ясно от обявите за кадри.

Търсят се работници и в производство на местни продукти, където обещават  1500 лв. на месец. Традиционен е недостигът на сервитьори и други в сектора на ресторантьорството, където заплатите са 1000- 1200 лева.

На крупие в игрални зари се предлага заплата от 1600 до 1800 лв., а за портиер до 1300 лв.

Не са малко и обявените в бюрата по труда работни места. Сред тях най- много са за шофьори на тирове и автобуси.  Много са незаетите места в различните производства, където перманентно се търсят хора.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама