27-годишен индиец ще съди родителите си, защото са му дали живот без неговото съгласие

07.02.2019 / 17:33 8

Точно когато си мислите, че сте чули за всеки един възможен абсурд на тази планета, се появява новина от този род. 27-годишен индиец планира да съди родителите си (с които признава, че е в добри взаимоотношения), тъй като са го родили без неговото съгласие, пише The Blaze, цитиран от Obekti.bg.


Рафаел Самюел от Ню Делхи е на мнение, че децата не трябва да се чувстват задължени към родителите си и дори е нужно да искат обяснение защо точно са решили да ги родят.

„Искам да кажа на всички индийски деца, че те не дължат нищо на родителите си - казва Самюел пред The Print. – Обичам майка си и баща си, имам страхотна връзка с тях, но те са ме родили за собствена радост и удоволствие.“

„Моят живот е невероятен, но не виждам защо трябва да карам друго човешко същество да преминава през всички проблеми, свързани с училището и намирането на кариера. Особено при положение че нe е пожелавало да съществува", допълва той.

Вярването на Самюел е част от система, наречена „антинатализъм“, която прокарва виждането, че децата не трябва да се принуждават да се раждат, особено за сметка на планетата.

„Индийците трябва да знаят, че раждането не е задължително и че трябва да поискат от родителите си обяснение защо точно са решили да ги заченат“, обяснява той.

Самюел дори сравнява раждането с отвличане и поробване. Нещо повече – има своя собствена Facebook страница с близо 2000 фенове, наречена Nihilanand. На нея може да откриете най-различни мемета и видео клипове, според които на човешката раса трябва да й се позволи да умре. На една снимка например пише следното: "Добрият родител поставя детето си над своите желания и нужди, но самото дете е желание на родителя." Друго изображение нарича майките и бащите "лицемери" и пита "Нима не е отвиличане и пробване да принудиш едно дете да се роди на този свят и впоследствие да го накараш да има каериера?". Трети пост пък гласи: "Вие сте единствената причина, поради която детето ви е изправено срещу проблеми."

В понеделник Самюел сподели видео, озаглавено "Неплодовитостта е секси!", което може да видите по-долу. В неделя пък качи други клип, наречен "Уважавайте родителите си, само ако искате."

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
14
1
kris (преди 10 месеца)
Рейтинг: 113246 | Одобрение: 5951
След подобно оплакване трябва да го наврат обратно там от където е излязъл.....!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
28
22
motoristka (преди 10 месеца)
Рейтинг: 70367 | Одобрение: 34277
''Достъчно пораснал си тогава, когато спреш да обвиняваш родителите си'' - този ще си остане вечен инфантил....
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама