29-годишен причаквал варненки в тъмното, за да...

11.07.2018 / 12:20 1

Районният съд във Варна осъди 29-годишен мъж за блудствени действия спрямо три жени. Мъжът беше признат за виновен по повдигнатите му обвинения за извършени в три отделни случая престъпления, съобщиха от институцията, пише Дарик.


 
През  август и декември 2015 г. и през януари 2016, чрез употреба на сила, 29-годишният мъж извършил действия с цел възбуждане и удовлетворяване на полово желание без съвкупление спрямо три пълнолетни жени. По вечерно време той причаквал край входове на жилищни блокове в един от варненските квартали самостоятелно прибиращи се жени, успявал изненадващо да им прегради пътя или да ги последва през входната врата, като насилствено ги принуждавал да наблюдават как мастурбира. След случилото се, всяка от потърпевшите сигнализирала органите на полицията.
 
За всяко от престъпните деяния съдебният състав наложи отделни наказания и определи 29-годишният подсъдим да търпи най-тежкото от тях - 3 години лишаване от свобода, чието изпълнение се отлага с изпитателен срок от 5 години. Мъжът е с чисто съдебно минало. Присъдата подлежи на обжалване или протест.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
0
W (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ами сега хвани един съдия да гледа как мастурбираш.май те имат нужда.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама