3 лева за кубик вода във Варна

07.12.2017 / 08:31 10

Битовите потребители във Варна да плащат по 3,005 лева за кубик вода от януари, вместо както досега по 2,93 лева. Ако бъде гласувано, това ще е второто увеличение на цената след завишението с 39 стотинки от май 2017-та, съобщи Радио Варна.

Промяната в цените е заложена в доклад, който трябва да бъде обсъден днес в столицата от Комисията за водно и енергийно регулиране. На заседанието ще бъде обсъдено и увеличение на цената на водата за клиентите на "ВиК-Златни Пясъци“.

От следващата година жителите на общо 14 града в страната се очаква да плащат с до 20 % повече за ВиК услугите. Заседанието на КЕВР започва в 13:30 часа.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Kaka (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Преди няколко месеца я  увеличихте  , сега  пак ли? Колко  е  поносимостта на  цената на  водата   и тока, явно  до като  не   ги  изметем!?
2
0
зъл (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не сме народ, а мърша....ОНЗИ го е казал преди повече от сто години...И е прав!Болест
3
0
НИКИ (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
 СПОКО, СЛЕД ВОДАТА ИДВА РЕД НА ТОКА. НАЩЕ ПАПАГАЛИ В ПАРЛАМЕНТА АКО ОЩЕ СЕ ОСЛУШВАТ ЗА БЕЛЕНЕ, СЛЕД  НЯКОЯ ГОДИНА КОГАТО ПО РЕШЕНИЕ НА ЕВРОСЪЮЗА СЕ ЗАКРИЯТ ТЕЦОВЕТЕ ЩЕ ВНАСЯМЕ ТОК ОТ  РУМЪНИЯ И ТУРЦИЯ НА ДВОЙНИ ЦЕНИ. МОЖЕ И НА ТРОЙНИ ОТ СЕГАШНИТЕ.
1
1
якошиба (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
МАЛКО Е ДЕСЕТ ЛЕВА ТРЯБВА ДА СТАНЕ ДА СЕ НАУЧИТЕ НА ИКОНОМИИ АЗ ВОДАТА В ТОАЛЕТНАТА Я ПУСКАМ САМО ВЕДНЪЖ СУТРИН ПРЕДИ ДА ОТИДА НА РАБОТА ПЕРАЛНЯ НЕ ПУСКАМ А СЕ КЪПЯ САМО ЛЯТОТО НА ТОПЛАТА ВОДА
3
1
колю (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
не 80 100 сме дебили / мършиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии спете  мършииииииииииииииииииии/ пълно със селиния в наше селооооооооо варна / мършиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
2
0
Даниела Христова (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Кога КЕВР ще се заеме с ремонти своевременно на ВК мрежата в града, щото има на места теч на питейна вода като на ул. "Девня" преди да се качиш на Аспаруховия мост от години?То там и асфалтът пропада и вече дупките на завоя на шосето са повече от на сирене Ементайл.Нека органите, от които зависи изправността на мрежата да станат от бюрата си и да я оправят на момента, а не както е практика да ми говорят, че има загуби на вода от течове, които покриваме ние от джоба си.Хайде по-съвестно малко!
8
0
партизанин (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Това с примката,започва да се забързва,вече не е и толкова бавно.Някъде има вече нетърение.Крайната цел - изваждането от жилищата.
4
0
444 (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Веднага да се размърдат и енергото и парното, да вдигнат и те цените, че да не останат назад.
11
0
БАЙ ХОЙ (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Примката се стяга бавно , но сигурно !!!!Гответе се от стотинки водата пълзи към 10лв. кубик ! " Не сме народ мърша сме!"- това не са мои думи , но са тъжна истина ! Защо никоя ТВ програма , никой сайт не помести поне думи като Бунтове ,Боливия, Кочабамба и Веолия в едно изречение ? ЧЕТЕТЕ ДОКАТО ПОНЕ ОЩЕ МОЖЕМ ! Как народа се вдигна и изгони световната банка и алчните пачкотрупачи !
10
0
БАЙ КРЕТЕН (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Три лева ми се виждат недостатъчно..няма да стигнат за вили ,джипове и яхти ..я по добре да ги закръглим на 10 лв. на кубик..или варненци не ги боли члена или другия полов орган ..стойте си спокойно по домовете ,пийте си ракийката и си гледайте кефа ..то и господата от ВиК също си гледат кефа и интересите ...
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама