3 от двойките в "Женени от пръв поглед" се сблъскват с първия голям копромис

13.04.2015 / 14:48 2

„Моментът, в който трите двойки трябва да решат къде да живеят е много важен за отношенията им, защото това е първата ситуация, в която един от двамата трябва да направи голям компромис”. Така експертите на „Женени от пръв поглед” обясняват новата стъпка в живота на трите двойки.

След сватбата и пътешествието, където всичко е приятно и емоционално, младоженците избират къде ще живеят. Един от двамата трябва да напусне уюта на своето жилище и да се премести при другия в името на успеха на брака си.

Преди да вземат това важно решение, трите семейства ще посетят домовете си. Някои от пръв поглед няма да харесат дома на другия и ще се изправят пред труден избор, пише блиц. Други ще вземат решението лесно, а при трети страничните фактори също ще си кажат думата.


Антония и Атанас трябва да изберат между живот в студентското общежитие на Наско и съжителство в един апартамент с цялото семейство на Антония. Стефан е подреден и практичен и не приема идеята да живее в апартамент, защото винаги е живял в къща. Светлана обаче е подредила жилището си изцяло по свой вкус и е вложила душата си в изработването на всяка мебел, освен това перничанката се притеснява от кучетата на съпруга си, които никак не са малко. Георги и Гергана имат почти еднакви, подредени и практични жилища, но въпреки това изборът им ще бъде труден най-вече заради огромния гардероб и множеството обувки на Гери. Кой ще направи първия голям компромис и къде ще започне приказката на тримата младоженци, предстои да разберем.

Атанас за пореден път ще изненада приятно Антония и ще разкрие още един факт от живота си, достоен за уважение. Наско е доброволец от Мизия и се е борил да спаси имуществото на хората, пострадали от наводненията през лятото на 2014. Той ще посети бедстващото градче и ще предизвика сълзи на щастие в очите на благодарните хора. 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
niama znachenie (преди 6 години)
Рейтинг: 712 | Одобрение: 347
3 от двойките в "Женени от пръв поглед"...ами те не са ли само 3 ..

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама