3 повода, на които да подарим тениска с щампа

07.01.2022 / 11:24 0

Поводите са прекрасно нещо и всички ние се надяваме да имаме възможността да присъстваме на колкото се може повече такива празници. Няма нищо по-хубаво от това навсякъде около себе си да виждате усмихнати лица, да се вдигат наздравици, да се слуша любимата музика и дансингът да бъде отрупан с хора.

Когато обаче ни предстои да посетим даден празник, то едно от нещата, за които се замисляме, е именно подаръкът, който възнамеряваме да поднесем. В не малко от случаите обаче изпитваме сериозно затруднение и се чудим какво точно да закупим, така че да можем да привлечем вниманието на празнуващия и да му подарим наистина приятна емоция.

В тази статия ще ви разкажем малко повече за един конкретен подарък, който през последните няколко години се оказва предпочитан от не малко хора както у нас, така и по целия свят. Със сигурност поне веднъж сте ставали свидетели на красива тениска, чиято лицева страна е заета от интересен надпис, измислен специално за нейния притежател.

Безспорно става въпрос за тениските с щампа и надпис, които винаги са успявали да привлекат вниманието право към себе си, без да полагаме кой знае какви усилия. Е, няма да отричаме, че надписът и самата щампа играят съществено важна роля за това какъв ще бъде ефектът, когато останалите видят дрехата ни.

Много биха могли да са поводите, в които е съвсем допустимо и приемливо да подарим тениска с щампа. Ние обаче ще се фокусираме единствено върху три от тях, така че да не ви объркваме допълнително. Ето кои са те според нас

1. Рожден ден

За никого не би изглеждало странно на този ден да получите нещо различно, интересно и забавно. Все пак вие израствате с една година и е съвсем нормално да бъдете по-широкоскроени и да можете да приветствате предизвикателствата с разтворени обятия. Дори и вашите любими приятели да са решили да ви скроят една от онези забавни шеги, то приемете го с усмивка, тъй като подарък като този може да живее вечно и да пази красивият спомен от един съвършен рожден ден.

2. Имен  ден

Това е друг повод, когато съвсем спокойно можете да се развихрите и да подарите уникална и неповторима тениска с щампа и надпис, която да включва както името на празнуващия, така и негов любим цитата от песен, стихотворение или друг забавен надпис, който сте измислили. Всъщност всичко зависи от вас и сега е моментът да разгърнете въображението си толкова, колкото желаете.

3. Офис парти

На някой от вас може и да им се струва странно, но всъщност подобен вид изненада е в състояние да сближи изключително много целия колектив. Подарявайки красиви тениски със забавни надписи на всички служители, то вие не просто ще ги накарате да се чувстват оценени, но също така ще предизвикате изключително положителни емоции в тях.

Ако имате такава идея за подарък, но нямате ни най-малка представа от къде да го закупите, то ние ви предлагаме да посетите онлайн магазина SmeshkiNaDreshki, където ще попаднете на нечувано богато разнообразие от всякакви модели, подходящи за какви ли не поводи.

 

* публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама