5 приложения за Android, които е добре да пробвате тази седмица

23.01.2019 / 06:00 0

digital.bg

RedPapers

Семпло приложение, което сменя „тапета“ на началния екран на избрани от потребителя интервали. Дотук нищо ново. Интересното в случа е, че приложението може да избира снимките от посочен от потребителят subreddit в reddit.com. Така лено можем да имаме най-добрите тапети от Reddit директно на телефона си.

 

 

Minus – Deep Sleep Sounds, Easy Restful Sleep

Приложението с дълго име има кратка и ясна цел – да помага на потребителите да заспиват по-лесно и да спят по-добре. Приложението разполага със селекция от различни звуци и музикални изпълнения, които са подбрани в различни категории като медитация, работа, релаксиране, сън. Преимум версията дава още по-голям каталог, но и безплатната има всички функции, включително ипътвания за медитация и др.

 

 

Omelet Arcade

Мобилните игри стават все по-популярни и се превръщат в бизнес, включително за стрийминг. Това приложение използва чат платформата Omelet, за да помага на почитателите на мобилни игри да стриймват геймплея си и да комуникират с феновете си. Разбира се, самите фенове също трябва да използват приложението, за да могат да гледат и чатят.

 

 

Soon

Това приложение е налично за iOS от много време и най-сетне има версия и за Android. То позволява да се създават „умни списъци“ с всичко, което потребителят иска да следва и да получава повече информация. Например за нови книги, албуми, филми, дори ресторанти и информация от градове и др. Това е лесен начин човек да е в течение с най-новото за нещата, които го интересуват.

 

 

Hang Line: Mountain Climber

Интересна игра, която изисква внимателен усет в изкачването на все по-високи и сложни планини. Геймплеят е семпъл, но изисква съобразителност. Играта е безплатна, като се печели виртуална собствена валута за купуване на по-добро оборудване за катерене и още нива.

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама