6 причини да наемем кола в София

15.12.2021 / 09:47 0

Нека предположим, че ви предстои пътуване по работа до София. Знаете ли кой е най-удобният начин за придвижване в града? Дали е метрото, автобусите или трамваите? А може би такситата? Не. Оказва се, че най-голямо удобство осигурява услугата рент-а-кар.

Обърнахме се към Софийската фирма за коли под наем SofiaRentACar.bg, което е едно от водещите имена в областта и ги помолихме да изтъкнат за нашите читатели няколко основателни причини да наемем автомобил при пътуването си до столицата. Ето какво избраха да ни посочат те:

  1. Удобството започва още с пристигането. Наетият автомобил ще може да ви посрещне още на летището, а след това да ви позволи да пътувате удобно до вашия хотел.

  2. Няма да съобразявате часовете си на идване в града. Ако пътувате към София от друга страна в Европа, има голяма вероятност да пристигнете някъде в малките часове на деня.

  3. Няма да имате каквито и да било грижи по колата. Единствената ви отговорност е да я върнете със зареден резервоар, така както сте я получили самите вие. Останалата част, която включва колата да е здрава и функционална е изцяло на фирмата.

  4. Ще си спестите возенето в обществения транспорт. Няма да се налага да стоите с много хора на едно място, няма да се съобразявате с графици на метро, автобуси и трамваи.

  5. Ще можете да свършите повече ангажименти за по-кратко време. Бързото придвижване от едно място до друго ще позволи да посетите всички необходими места, без значение дали става дума за институции или бизнес партньори.

  6. Ще разгледате интересни места в свободното си време. Това включва градски забележителности, музеи, както и интересни места в близост до града. Ще можете да отидете до Витоша, а ако искате дори до близки курорти като Боровец.

Удобството преди всичко друго

Както ще можете да се уверите сами при евентуално пътуване до столицата, услугата рент-а-кар може да се окаже онзи важен детайл, който да ви накара да заобичате пътуването и да промените отношението си към командировките и бизнес пътуванията.

До голяма степен нежеланието на някои хора да предприемат подобни пътувания се дължи на неизменните неудобства, които те носят със себе си. Ако обаче промените това и си осигурите комфорт, най-вероятно ще погледнете на това с други очи.

 

*публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама