6-ти ден няма и следа от добрия пчелар дядо Петко! Близките му търсят всякаква информация

26.07.2015 / 14:20 1

Шести ден няма и следа от изчезналия Петко Иванов Стефанов от козлодуйското село Крива бара. 83-годишният Петко Стефанов напуска дома си на 20 юли. Последно е забелязан сутринта в селото. Близките на дядото го издирват по всевъзможен начин, но за момента удрят на камък, съобщава „Конкурент”.Нито призивите в социалните мрежи, нито разлепените на стотици места снимки, помагат за откриването на мъжа. На страницата във Фейсбук, която бе създадена след изчезването на възрастния човек е публикувана информация, че неговите близки са получили два сигнала от граждани. 

Първият от тях е, че мъж, който отговарял на описанието на Петко Стефанов, е забелязан на 22 юли на бул. „Васил Кънчов“, в отсечката след автогарата. Преди дни е получена информация, че на 21 юли на стария пазар в Козлодуй е забелязан човек, който отговарял на описанието на 83-годишния Петко. 

Петко Стефанов бил дългогодишен пчелар, но преди около година заради напредналата си възраст, продал всички кошери. Тогава обаче с още по-голяма сила го настигнала склерозата. Човекът е познат като много добър сред всички свои съселяни. Те разказват, че заради болестта си от време навреме тръгвал в неизвестни посоки пеша. Хората се опасяват, че може да е поел сам към Враца и се молят нищо лошо да не му се случи. 

Ако имате информация за изчезналия мъж се обадете на тел.: 088 81 39 752 или 0889 27 98 56.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
lazar (преди 4 години)
Рейтинг: 899 | Одобрение: 149
Споделяйте и нека всички разберат...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама