69-годишен мъж пострада при пожар в изоставена къща в Аксаково

03.12.2018 / 14:58 0

Вчера около 13:40 часа до пожарната е получен сигнал за пожар в стая от изоставена къща, намираща се в гр. Аксаково. Причината за инцидента е небрежност при боравене с открит огън.

При инцидента е пострадал 69-годишен мъж, настанил се в къщата. Същият е настанен за лечение с опасност за живота, съобщават от ОД МВР - Варна.

Още девет по-сериозни пожара са станали в изминалите дни, съобщиха от пресслужбата на дирекцията:

На 01.12. т.г., около 01:20 часа, е получен сигнал за пожар на покрива на къща, намираща се в с. Разделна. Причината за инцидента се изяснява. Няма пострадали хора. Изгорели са: покривна конструкция – 120 кв. м; електрически уреди; мебели и домашно имущество, опушени са 100 кв. м стени.

На 01.12. т.г., около 03:45 часа, е получен сигнал за пожар в банята на апартамент, намиращ се на ул. «Евлоги Георгиев» в гр. Варна. Причината за инцидента е късо съединение. Няма пострадали хора. Изгорели са: окачен таван, вентилатор и завеса за баня, опушени са 5 кв. м стени.

На 01.12. т.г., около 08:55 часа, е получен сигнал за пожар на покрива на къща, намираща се на ул. «Пазарска» в гр. Девня. Причината за инцидента е самозапалване на сажди в комин. Няма пострадали хора. Изгорели са: покривна конструкция – 120 кв. м; електрически уреди – пералня, хладилник, микровълнова фурна, телевизори,  музикална уредба, печка; мебели и домашно имущество, опушени са 160 кв. м стени.

На 01.12. т.г., около 10:40 часа, е получен сигнал за пожар в стая от къща, намираща се в м-ст «Ракитника». Причината за инцидента е неправилно използване на отоплителен уред. Няма пострадали хора. Изгорели са мебели и домашно имущество.

На 01.12. т.г., около 10:50 часа, е получен сигнал за пожар в електрическа скара, намираща се в барака във Вълчи дол. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е техническа неизправност. Унищожена е скарата. 

На 01.12. т.г., около 11:50 часа, е получен сигнал за пожар в двора на частен имот, намиращ се в с. Приселци. Причината за инцидента се изяснява. Няма пострадали хора. Изгоряла е газова бутилка и барака. 

На 01.12. т.г., около 12:05 часа, е получен сигнал за пожар в електрическо табло и дърво, намиращи се на ул. «Петко Напетов». Няма пострадали хора. Причината за инцидента е късо съединение. Унищожени са кабели. 

На 01.12. т.г., около 16:55 часа, е получен сигнал за пожар в електрическо табло, намиращо се в с. Калиманци. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е късо съединение. Унищожени са кабели. 

На 30.11. т.г., около 09:45 часа, е получен сигнал за пожар в комин на къща, намираща се на ул. «Ангеларий» в гр. Варна. Причината за инцидента е самозапалване на сажди. Няма пострадали хора. Изгорели са: покривна конструкция – 5 кв. м; мебели и домашно имущество, опушени са 30 кв. м стени.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама