7-годишната Сияна се нуждае спешно от трансплантация

17.03.2023 / 11:57 0

Снимка: Facebook/ ''Да помогнем на Сияна''

Сияна е малко момиче, което на 25-тия ден от своето раждане е диагностицирана с двустранна аномалия на отделителната система – двустранен ВУР, двустранна хидронефроза с хидроуретери. Тогава започва една безмилостна борба за живот на това смело и борбено дете, пише novavarna.net.

Поради бъбречната недостатъчност, Сияна развива и хипертонична болест, и начална левокамерна хипертрофия. Следват хоспитализация, след хоспитализация, но нейните родители не се предават, не се предава и Сияна. Макар и трудно тя пораства обикаляйки по болници, но вече е слънчево 7г дете. Преживява всеки ден извън болницата като подарък. Днес вече състоянието на Сияна е толкова влошено, че тя се нуждае от спешна бъбречна трансплантация.

Сияна заедно със своите родители посещават болница в Турция, където са им направени изследвания. Заключението на лекарите е категорично – спешна трансплантация. Средствата които са необходими за трансплантацията са 25 000 Евро. Сумата е непосилна за семейството на Сияна.

Молим всеки който има възможност да помогне на едно малко момиче да сбъдне мечтите си да го направи на:

IBAN: BG31STSA93000029768929 /в лв./

IBAN: BG46STSA93000029768950 /в евро/ титуляр Сияна Пламенова НиколоваЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама