75-годишна жена: Ванга ми каза, че вода за пиене няма да има, а морето ще залее сушата

10.02.2020 / 13:54 7

Черно море ще стигне до Шумен и градът ще стане пристанище. Това предсказание чула на младини от устата на Ванга доайенката в алтернативната медицина Атанаска Стратева, съобщава „Телеграф“, цитиран от Блиц.
 
„Тя ми каза, че ще си намеря мъж от Шумен. И така между другото, ми вика: „Абе ти знаеш ли, че тоя град ще стане един ден пристанище. Аз тогава я попитах – ще мога ли да се окъпя. А Ванга ми отвръща: „Ти няма, нито децата ни, но твоите внуци, макар и на преклонна възраст, ще се топят в морето“, спомни си 75-годишната жена от Велики Преслав.

Тя не знае какъв катаклизъм трябва да стане, че морето да се премести, но изчислява на база възрастта на внуците си, че около 2050 г. това може да се случи.
 
В онзи ден пророчицата ѝ предала и други свои видения за непознати болести, за бъдещето на България и света, но я зарекла да ги огласи след поне 50 години.
 
„Обясни ми, че хората още не са подготвени за тази информация. Аз ходих при нея през 1964 г. и считам, че вече е дошло времето да разкажа всичко, което Ванга ми заръча“, заявява Стратева.
 
В онзи ден изглежда пророчицата имала много силен транс, в който прозряла доста напред в бъдещето. Преди морето да се премести, тя провидяла, че ще започне да има проблеми с липсата на вода.

Растителният и животинският свят също ще страдат от болести.
 
Тогава започна да вика: „Хората не сме хора, много сме лоши, алчността и злобата ще ни погубят като свят. Ти обичаш мед, ама няма да го има. Лукът и чесънът ще изчезнат. Няма да има вода, ще има злато, ни никой нищо няма да може да купува. Наводнения и пожари идат. И такива болести, които ще взимат по много жертви наведнъж“, описа чутото Атанаска.
 
После легендарната ясновидка започнала да говори неща, които изискват по-специално тълкувание. Обяснила, че за да се спасим в тия дни, трябва да се обединим.
 
Ванга казала още, че краят на света идва, но да не се плашим, „вие сте си го предизвикали. И орехи няма да има, а като орех няма и мозък няма“.
 
Петричката ясновидка видяла и друг интересен момент. При него „самолети ще ни пускат буболечки бионашественици, за да унищожат българската почва и растенията“.
 
„Ала всичко това ще е умишлено“, рекла Ванга.
 
„Аз да си призная не обърнах тогава много внимание на тези думи, тъй като имах лични проблеми, за които бях дошла“, откровена е Атанаска Стратева. Пояснява, че ходила едва 16-годишна при пророчицата заради майка си, която била с диагноза рак и с няколко операции.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
kaka (преди 4 години)
Рейтинг: 71214 | Одобрение: 9099
Бог да е прости баба Ванга,тя не е виновна. И по нейно време ,а и сега някой си измислят и преодордисват думите и .
0
0
popo (преди 4 години)
Рейтинг: 1093 | Одобрение: 43
От 2026 до 2031  морето  ще дойде  до Търново и Сливен и трябва да има построени нови градове за тези дето ще ги залее.
popov
0
0
Atna (преди 4 години)
Рейтинг: 5209 | Одобрение: 2239
Това го слушам всяка година. Реално нищо не е предсказала, само дъра-бъра, празни приказки от рода на "Ще дойде ден в който Земята ще умре".
0
0
Варна (преди 4 години)
Рейтинг: 92131 | Одобрение: 38206
Баба Ванга доста е приказвала като всяка баба. Вероятността да познаеш нещо като не спираш да приказваш не е никак малка.
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
2
0
уйчо (преди 4 години)
Рейтинг: 94086 | Одобрение: 1481
Баба Ванга каза, че Курск ще е на дъното на морето и целия свят ще го оплаква, ама никой не го повярва.
2
0
4udovi6teto (преди 4 години)
Рейтинг: 36500 | Одобрение: 9445
Е, стига де... я го е казала, я не! А преекспонирането на пророчицата Баба Ванга взе да става адски досадно.Ангелче
Валери Станков
2
1
kaka (преди 4 години)
Рейтинг: 71214 | Одобрение: 9099
И на мен ми казаха ,че 10-15 години след 1989 и ще се оправим.Лошото е че не можах да го изтълкувам правилно.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама