8888 коефициенти за големия финал в НБА

28.09.2022 / 09:09 0

Настъпи най-хубавото време от годината за всички фенове на баскетбола. В битката за титлата останаха само два тима, а българският букмейкър 8888 ви е подготвил супер атрактивни пазари за залог.

Голдън Стейт Уориърс и Бостън Селтикс се промъкнаха до заключителната серия, въпреки че не бяха сред големите фаворити на букмейкърите. Сайтът на 8888 България вече е заредил коефициенти за серията, както и десетки различни пазари за мач номер 1, който ще се изиграе във вторник вечер (сряда сутрин българско време).

Ето ги и коефициентите на букмейкъра:

Уориърс е сериозен фаворит преди началния съдийски сигнал. Коефициентът за нов трофей „Лари О ‘Браян“ за Стеф Къри и компания е едва 1.65. Бостън е вторият най-титулуван тим в лигата, но ставката за още една купа във витрината им е едва 2.26.

Както вече споменахме, 8888 бг предлага коефициенти и за мач номер едно. Победа на Голдън Стейт се търгува при 1.64, когато ставката за Селтикс е 2.30. Тези пазари важат дори и в мача да има продължения. Домакинското предимство е за „воините“, но това не оказва голямо влияние на коефициентите.

Вие пък може да заложите и за MVP на финалите. Съвсем логично, топ фаворит е Стеф Къри с коефициент 2.02. Гардът прави супер силен сезона, а и вече се е доказал на най-високата сцена. На втора позиция е лидерът на Бостън Джейсън Тейтъм – ставка 2.75. Джейлън Браун е трети с 12, а зад него остават двете ко-звезди на Голдън Стейт Клей Томпсън и Дреймонд Грийн – с по 18 коефициент в сайта на осмиците.

Как Бостън може да спечели серията:

Без съмнение, Джейсън Тейтъм е най-добрият баскетболист на планетата за последните 6 седмици. Той е номер едно по отбелязани точки в плейофите и дава надежди на многобройните фенове на своя тим, че може да се превърне в супер лидера, който ще им донесе успехи през следващите сезони. „Зелените“ отдавна не са печелили ринг и не могат да се съвземат след загубата на голямото си трио – Кевин Гарнет, Рей Алан и Пол Пиърс. Сега отново се наблюдава нещо подобно, тъй като Ал Хорфорд е Джейлън Браун допълват перфектно характеристиките на Тейтъм. Селтикс разполагат с нужния атлетизъм за да се справят с нападението на Голдън Стейт. Е.. невъзможно е да се спре стрелбата на Къри и Томпсън, но пък „келтите“ имат своите офанзивни оръжия. Най-важна ще е дефанзивната роля на Маркъс Смарт и Дерик Уайт, които трябва да се противопоставят на „мустакатите“ братя. Ако успеят да лимитират тройките на „Уориърс“, Бостън ще вземат своето в подкошието.

Как Голдън Стейт може да спечели серията:

Селтикс разполага с най-добрият дефанзивен отбор през тази година, но атаката на Уориърс е от друга планета. Стеф Къри и Клей Томпсън нижат тройка след тройка. Ако противниците решат да ги покрият с повече защитници, това отваря пространство за стрелбата на Андрю Уигинс – най-добрата трета опция в първенството. Нито един тим не успя да спре триото през редовния сезон.

„Воините“ имаха и цяла седмица за възстановяване, след като спечелиха финала на своята конференция. Трудно ни е да повярваме, че Къри няма да покаже най-доброто от себе си в най-важния момент. За това, ние от 8888 казино ви препоръчваме да заложите за краен успех на Голдън Стейт.


*публикация


 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 



Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама