Административния съд във Варна призова гражданите да не ходят там за справки, а да звънят по телефоните или да пишат на сайта му

10.03.2020 / 15:41 1

Административният съд във Варна призова гражданите да ползат сайта му или телефоните, посочени за връзка там, ако искат да направят справки за водените дела. Превантивната мярка е във връзка с опасността от разпространение на коронавируса.

Ето какво обръщение към гражданите огласиха от Административен съд - Варна:

Уважаеми дами и господа!
Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната, като превенция срещу разпространението на грипа и острите респираторни заболявания, Административен съд – Варна се обръща с молба към Вас – гражданите, за справки по делата приоритетно да използвате интернет сайта на съда, както и посочените телефони. С цел бързото и ефективно информиране на заинтересованите страни по хода на делата, на сайта на съда има функционална възможност да се извършва справка и чрез достъпа до електронни съдебни дела. Посещенията в съда трябва да бъдат само при спешни и неотложни случаи, като съгласно огласените мерки от председателя на Националния кризисен щаб – генерал-майор Венцислав Мутафчийски, посетителите на институции следва да носят предпазни маски.
Благодарим Ви за проявеното разбиране!Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Violin Ivanoff (преди 1 годинa)
Рейтинг: 413 | Одобрение: 23
Поне взимат базови мерки...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik