Адв. Хаджигенов: Чрез доброволните отряди ще репресират гражданите

13.03.2020 / 10:53 1

Докато всички са на вълна ''коронавирус'', то родното Народно събрание продължава да твори ''прекрасни'' закони, като конкретно с очертаващото се узаконяване на доброволните отряди към МВР, законотворците скоростно ни връщат към ''прогресивния'' социализъм.

Предложението на ВМРО за т.нар. доброволни отряди мина на две четения в Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, а сега предстои да се гласува в пленарна зала. Ще надделее ли здравият разум у народните представители да не приемат това явление, предстои да видим.

Адв. Николай Хаджигенов даде коментар по темата пред "Факти":

''Първо, това не е първи такъв опит. Преди няколко години имаше подобен опит пак, без ВМРО, да се направят доброволни отряди на трудещите се. Иначе, освен очевидното, че всички са идиоти във властта, това има своята плашеща предистория. Това започва 30-те години на миналия век със създаването на щурмовите отряди на NSDAP (бел. ред. Националсоциалистическата партия на Адолф Хитлер), това после беше взето от Съветския съюз, имаше го и в България и във всички източни страни. Всяка една тоталитарна държава има нужда от такива организации, които са паравоенни, и които, въпреки че са създадени винаги с някакви добри намерения, както знаем пътят към ада е послан целият с добри намерения. В крайна сметка целта на всички тези доброволни отряди е потискане на трудещите се. Тоест, възможност властта да прати доброволните отряди някъде и да вика: ''А, не сме ние''. И да, ще напишат какви правомощия ще имат в Закона за МВР, ама ние това сме го ''яли'' по времето на социализма, защото и там не можеха да правят самостоятелно, но всъщност доброволните отряди бяха ''биещото сърце'' на Партията, допълнение на МВР. Това е, което правят. Аз не напразно, откакто преди тези, патриотите, набедените, да влязат във властта, твърдя, че са националсоциалисти, доколкото очевидно са националисти в лошия смисъл на думата. Политиката, която, ако това въобще може да се нарече политика, изповядват и се опитват да прокарват, е точно социалистическа. При това в най-лошия ѝ вид. Дали са ''червени'', дали са ''кафяви'', няма никакво значение, едно и също е в крайна сметка. Ако не ме лъже паметта, това е може би трети такъв опит. Защото предният път това беше пак работа на ВМРО, покрай Динко и първата мигрантска вълна. Преди това имаше, някои от промените в Закона за МВР, мисля, че беше по времето на Цветанов. Идеята всеки път е съвсем различна.''

''От една страна имаме почти 60 000 безобразни милиционери, които са повече отколкото в Германия. Да, де, но ние сме 7 милиона, не сме колкото в Германия. Ефективността на нашата полиция е по-ниска от африканската. Тоест, задайте си въпроса за какво ще бъдат използвани доброволните отряди?'', запита адв. Хаджигенов, а аз отговорих с ''за репресии''.

''Единственият верен отговор е репресии. Спрямо кого? Спрямо собствения си народ. Има го в исторически план, наблюдава се и в момента на отделни места. Самият факт, че Путин първото нещо, което започна да изгражда са специални части, военизирани формирования и каквото се сетите още, за да може да векува на власт. Тоест, току-що описваме една тоталитарна държава'', каза адв. Николай Хаджигенов.

На въпрос кой може да спре инициаторите на предложението да узаконят доброволните отряди, събеседникът ни отговори така: ''Очевидно не и парламентът, който Борисов командва с онзи дългия си пръст. Единствените хора, които можем да спрем цялата тази свинщина сме ние българските граждани. За съжаление, предвид числеността ни, около пет човека и половина, очевидно няма да стане и това. Аз онзи ден на един приятел, случайно ми хрумна, обсъждайки подобна тематика, казах му, че сега ако сме под османско владичество - не 500, а 500 000 години ще остане османското владичество. До такава степен българските граждани са изчезнали като такива.''

Това ли е най-голямата глупост на това Народно събрание, макар и все още да не е официализирана напълно, попита медията ни адв. Николай Хаджигенов.

Той отговори по следния начин:

''Не, не е най-голямата глупост. Но пък от друга страна парламентът и въобще управлението на ГЕРБ във всевъзможните му форми - от местна власт до изпълнителна, законодателна и каквото още се сетите, твори по 108 глупости в секунда. Аз не смятам, че е по силите дори на суперкомпютър да изчисли коя глупост е по-голяма от предходната глупост, а и от следващата, която вече е настъпила.''Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
чака-рака (преди 1 годинa)
Рейтинг: 5178 | Одобрение: 1373
хаджигенов..ако днеска ми кажат събираме доброволчески отряди аз съм там ти гледаш ограничено на нещата свикнал с реториката във вашите кръгове и не разбираш извънредноста на ситуацията подчертавам..след като си такъв тъп гъз с извинение не се показвай по сутрешната телевизи и по нощната също ../и ние много добре знаем че хаджигенов не е доброволец никъде/

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама