Агресия във Варна! Двама добричлии съдраха фланелката на пътник в автобуса

09.09.2019 / 14:12 3

Редактор: Веселин Златков

e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

В петък около 19:00 часа, в автобус от масовия градски транспорт, две неизвестни лица  са отправили обиди и заплахи към гражданин, пътуващ в автобуса, като са скъсали тениската му. Това съобщиха от полицията във Варна.

След проведени действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършители на деянието са С.Д. (22 г.) и Д.Т. (22 г.), двамата от Добрич, известни на МВР. По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжете са задържани за срок до 24 часа.
На слведващия ден, около 09:20 часа, е постъпил сигнал за това, че пред входа на жилище, намиращо се в ж.к. «Вл. Варненчик», на 42-годишен мъж е нанесена телесна повреда, изразяваща се в счупване на нос и увреждане на бял дроб. След проведени действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е Д.Д. (18 г.) от Варна. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Д.Д. е задържан за срок до 24 часа."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
6
kaka (преди 8 месеца)
Рейтинг: 10901 | Одобрение: 2351
На времето си викаха че са от калбухин.А още по назад във времето там са обитавали само най-големите кърски разбойници,за това се е наложило да направят ,,закона за изтребление на разбойниците"
8
1
Ханк Рум (преди 8 месеца)
Рейтинг: 15897 | Одобрение: 3222
Добричлии в автобус. Похвално. За тях един голям паркинг в Аксаково, и безплатен градски транспорт. Ще намалеят задръстванията драстично.
14
1
... (преди 8 месеца)
Рейтинг: 11018 | Одобрение: 4163
Само проблеми с тия толбухинци

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама