Акад. Денков: Не искам да съм лице, зад което да се извърши подмяна

26.05.2023 / 09:12 2

кадър Нова телевизия 

Редактор: Веселин Златков

Номинираният от ПП-ДБ за министър-председател акад. Николай Денков изрази притеснение, че т.нар. Крумови закони не са приети вчера на правна комисия в парламента по начина, по който се предложени от Министерски съвет. Той подчерта, че това може да се повтори и в зала, което ще попречи на съдебната реформа, за която има съгласие с ГЕРБ-СДС.

Акад. Денков подчерта, че лидерът на ГЕРБ е заявил, че ще подкрепят Крумовите закони на 100%, което не се е случило. Според него смисълът на редовния кабинет е да изпълнява задачи.

“Ако задачата е да оправим правосъдната система, това оправдава съставянето на правителство. Аз не искам да съм лице, зад което се извършва подмяна”, категоричен беше проф. Денков пред журналисти в Народното събрание.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
ас (преди 9 месеца)
Рейтинг: 145633 | Одобрение: 22998
"Аз не искам да съм лице, зад което се извършва подмяна" късно е вече късно е
1
3
kjk (преди 9 месеца)
Рейтинг: 36308 | Одобрение: 4103
Докато са на власт ПП ще опитат да съсипят ГЕРБ напълно!!!На първо време избиха от ръцете на Бибитко най-важният му инструмент - каскета. По-нататък ще наизлязат обвинения, които ще доведат до края на тази мутра! Всичко това става под вещото ръководство на новия пъдар, заменил Мустафанка, която всъщност не направи нищо особено лошо. Затова и я отзоваха!Нинджа

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама