Ако Хърватия покори върха: Гала ще спи на „Витошка”, за да дебне гол мъж

12.07.2018 / 10:17 6

Току що Гала призна в ефира, че ще спи на „Витошка”, ако Хърватия стане световен шампион. Тя уточни, че ще го направи, за да види дали Ваня Джаферович ще си изпълни обещанието от преди дни, че ще бяга гол по „Витошка” при триумф на хърватите.

„Той каза, че ще бяга гол, ако стигнат финала, така че може да отиваш да го чакаш”, уточни пред любимата си Стефан.

„Не, не, ще му дам още един шанс – да бяга гол, ако Хърватия вземе титлата. Тогава аз ще отида да спя на „Витошка” и ще съм с камера, за да не го изпусна”, отговори Гала.

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
ха ха (преди 4 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Спокойно, Хърватия ще загуби!
0
0
ххх (преди 5 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
  Горката, много е закъсала, щом мечтата й да види поне гол мъж , ако не друго. Жалка картинка. И от екрана на телевизията не може горката да намери мъж.
1
0
Илиев (преди 5 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Тая дърта разпоретина явно няма кой да и обръща внимание и не е виждала скоро гол мъж ,та ще ходи да гледа Джаферович,който все пак има какво да покаже ,а не като нейната маймуна Стефан.
1
0
якошиба (преди 5 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ВИЖДАЛ СЪМ Я ПО БАНСКИ НА ПЛАЖА НА СЛЪНЧЕВ ДЕН ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ КОГАТО БЕ МОМИЧЕ НА КЪСМЕТА ПРИ КЪЦИ-ОЩЕ ТОГАВА ИМАШЕ ЦЕЛУЛЛИТ И КОЖАТА И Е НА ЕДНИ ГАДНИ ЛУНИЧКИ ЗАТОВА СЛАГА СТО ТОНА ГРИМ
5
0
passerotta (преди 5 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Горката Гала....И тя като Венета Райкова мисли , че прави революция като мисли и говори открито за секс..но това е индикатор за ограничен интелект...И двете изглеждат винаги перфектно , но никаква женственост.... Един мой познат беше казал - Има три категории жени - първата са жени , които след раждането си ,цял живот се учат да бъдат жени и все пак успяват; втората категория са жени , които цял живот се учат  да бъдат жени , но така и не успяват; третата категория са жени , които просто се раждат Жени. Оставям коментара на читателя;)
3
0
Христо Ангелов (преди 5 дни)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Гала да не се мисли за модел. Тя като млада не хващаше окото а сега съвсем .Да не бърка  този мишок който и харчи парите с нормален мъж . виж някой закъсал мигрант може и да се навие
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама