Актриса за протеста: Няма я логиката между цената на хляба, зърното, ДДС и Украйна

14.09.2022 / 16:47 4

Редактор: Недко Петров

Стопкадър Нова Тв

Аз чувам за една силна година в зърнопроизводството, за невъзможността да се намалят цените, протест на зърнопроизводителите, които често протестират, а в същото време не мога да разбера точно защо. Защото аз знам, че ако в театър "Българска армия" не ни харесва, че няма достатъчно хора, най-глупавият вариант е да казваме: Ама то е, защото в другия театър играят евтино за по-ниски билети и затова хората ходят там. Или пък не ни разбират, но ние сме над нещата. 

Това заяви актрисата Лара Златарева в "Пресечна точка" по Нова Тв.

Ако действително ядем лош хляб и никой не ни казва, и това не е от днес, тогава да си зададем въпроса какво сме яли вчера и онзи ден, и дали тези протести на зърнопроизводителите днес не са пък свързани с предстоящите избори. Все повече са ми въпросите в опита да търся логика и все по-малко възможността да имам моя гледна точка, която да пресека с другите. Няма я логиката между цената на хляба, зърното, ДДС и Украйна, допълни Кака Лара.Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
4
ПраБългарин (преди 2 месеца)
Рейтинг: 54831 | Одобрение: -27164
През последните 10г цената на хляба се беше променила с 20ст. Какъв Бойко те гони, от Марс ли падаш? Заслужават си го глупаците гласували за Продължаваме Педерастията ;)
1
0
cron1 (преди 2 месеца)
Рейтинг: 35551 | Одобрение: 2621
Напротив - има перфектна логика! Хората трябва да обвинят някого, а не виждат, че всичко е заради идиотите политици, които сами избират! Изберете пак тиквата - Вие си го заслужавате! Гняв
Марио Кроненберг
3
9
село варна (преди 2 месеца)
Рейтинг: 8821 | Одобрение: -1239
То пък от милиционер акъл да искаш.
9
6
makeo (преди 2 месеца)
Рейтинг: 33089 | Одобрение: 13199
Ами няма я логиката защото нямаш мозък. 🙂 Те за това. И аз не намирам логика в това, в телевизията да се канят 'ора без мозък и да ръсят премъдрости - ама ей го, на, канят се. 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама