Аламанов: Активирани са цели армии от тролове за изборите. Хората да проверяват какво четат

01.09.2022 / 14:47 7

Кадър Нова 

Лавина от дезинформация ще залее България по време на изборната кампания.

Освен от самите участници в изборите, които имат пряк интерес, дезинформацията идва от троловете в мрежата, които получават пари, за да изкривяват действителността с коментари. 

Социалните мрежи ще бъдат поле за битка преди изборите на 2 октомври и добави. Вече са активирани „армии от тролове“. Хората да внимават какво четат по социалните мрежи и да си проверяват информацията, защото времето за големите манипулации започва сега. За това предупреди пред БНР комуникационният експерт Любомир Аламанов.

„Голяма част от политическите сили не искат да излязат и да заявят публично своите позиции. На повърхността виждаме клиширани фрази, общи пожелания и обещания, които не е ясно как ще бъдат сбъднати. Сред хората, когато отидат, политическите сили говорят различни неща - опитват се да плашат, да дават обещания и т.н. Слоганите, с които се заявиха част от политическите партии вече, са толкова клиширани и лишени от всякакво съдържание, сякаш са направени с генератор за случайни послания“, каза той.

Според него партиите не са вярвали, че толкова скоро ще има нови избори и не са подготвени психологически: „Отново няма да видим задълбочени дебати и истински сблъсък на идеи. Виждат се само обвинения и контраобвинения. Така отвращението на хората от политическата класа става все по-видимо“.

По думите на Аламанов служебният кабинет се държи като предизборен щаб на „една определена политическа сила“: „Запалване на страхове, където ги няма, ще бъде основният мотив“. За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
9
1
kris (преди 1 годинa)
Рейтинг: 328035 | Одобрение: 51155
Като за начало забранете БТВ и НОВА, пък после ще ги търсим троловете един по един с калашниците....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
9
5
makeo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33652 | Одобрение: 12922
Не знам за какви съученици говориш, че и някъде са се събрали. Нито за празник на моряка. В тия жеги ти препоръчвам да не се излагаш за дълго на пряка слънчева светлина. И, лекът е - студена биричка или бяло вино, задължително придружени с мезе, и под дебела сянка или някъде на прохлада. 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗
0
11
село варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 16301 | Одобрение: -974
Тъй, тъй, когато твоите съученици се бяха събрали ( празник на моряка) ти си беше в родното село. И защо пропускаш " буда".
9
4
makeo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33652 | Одобрение: 12922
Така е, селяк, прав си. ДС доносниците "Академик", "Ивайло", "Огнян", "Сашо", гномът Атанасов, на Радан Кънев тъст му и много други - все соросоидна гмеж от милиционерската ДС школа - преяли с мазнинки от US посолството. ТВ тролове пременени като журналисти, политолози, анализатори, експерти. 30 сребърника са си 30 сребърника, нал тъй?! 😉
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗
0
9
село варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 16301 | Одобрение: -974
Има едини тролове завършили милиционерското училище. Компетентни са по всички теми.
9
5
makeo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33652 | Одобрение: 12922
Така е, активирани са. Сорос и Америка за България се разкешват здраво - тролове, капарирани мисирки и експерти, платени протести. 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗
1
2
dodo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 11261 | Одобрение: 2051
Тия торолове са актевирани от  около 3 месеца и познайте от първия път за кой две партии заработват, мантрата е ПП са лъжци и мошенници.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама