Алекс Петканова: Щях да оставя Дани, ако не беше детето

30.01.2021 / 23:05 4

Кадър Mama Model & Ludia Reporter

Безспорно Алекс Петканова и Лудия репортер са най-обсъжданата двойка в България в момента. 

Нова изненада поднесе манекенката в ефира на Нова тв.

Александра Петканова, която е най-известният и високо платен инфлуенсър, призна пред Мон Дьо, че е била готова да се разведе с Даниел Петканов.

„Бях намерила къде да се изнесем с детето – събрах багажа и малко преди да тръгнем, малкият се разболя и трябваше да се откажа“, беше искрена хубавата жена. Тя уточни, че пукнатините в отношенията между нея и Лудия репортер са се появили на третата година от брака им.

„Дани гледа по-леко на живота, а аз съм войник – вярвам, че трябва постоянно да работиш, за да успееш. Защото има хора, които мечтаят да направят много неща, но не могат поради различни причини.  Животът ни е даден веднъж, но не бива да се губи време и да се пропилява“, категорична е съпругата на момчето, което Милен Цветков превърна в публична личност.

Сега двамата Петканови са свалили напрежението между тях, а Дани е подхванал два бизнеса и дори ще тръгва на фитнес, похвали го жена му.

Алекс сподели, че след като за кратко е била най-мразената жена в социалните мрежи, вече нищо в шоубзинеса не може да я изплаши. Тя обаче печели доста повече от Дани, а според нея това не е добре за самочувствието на нито един съпруг.        

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
kris (преди 3 месеца)
Рейтинг: 198782 | Одобрение: 15732
Семейство Петканови си пият кафето. По едно време съпругата пита мъжа си: - Дани, забелязваш ли днес нещо особено у мен? Съпругът внимателно се вглежда и казва: - Имаш нова прическа, Алекс? - Не! - Нова пола? - Не! - Да не би да имаш рожден ден? - Не! - Може би, днес е годишнината от нашата сватба? - Не! Просто исках да проверя, дали ми обръщаш внимание и си сложих противогаз. [hr]
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
0
3
kaka (преди 3 месеца)
Рейтинг: 24597 | Одобрение: 3682
Явно най-значимите личности в държавата са боко тиквата и сем.Петканови! Те ли са хаи-лайфа на държавата? Та да знаем колко са зле ако са те,защото турски сериал нищо не е .Мафиоти,сълзи и семейни раздели .
2
2
Голям праз (преди 3 месеца)
Рейтинг: 12176 | Одобрение: 2846
"Петел", изпростявате с тези махленски клюки!!!
2
3
ПраБългарин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 24810 | Одобрение: -10105
Ти ще го оставиш така или иначе, то си личи, че нямате бъдеще... тънко му е портмонето за твоята вип персона.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама