Алекс Сърчаджиева в първото си интервю след смъртта на Ласкин: Дъщеря ни ме пита: Мен сега, кой ще ме пази, ти не си тате...

22.02.2019 / 08:55 0

Кадър: Нова Тв

Александра Сърчаджиева даде първото си интервю след смъртта на съпруга си Иван Ласкин за ”Събуди се” по Нова Тв. Цялото интервю пред Мариян Станков-Мондьо ще бъде излъчено в неделя предобед, а току що в „Здравей, България” пуснаха откъс от него.

Ето какво казва Алекс Сърчаджиева:

„Аз ще премина сама през цялато тази болка и този ад. Чувствам се като дете, което се е изгубило в гората и не знае къде е. Не знам, как, не искам да ми се случва, искам това да е накякъв кошмар, от който искам да се събудя и той да е до мен....

Сядам, забивам в една точка, нищо не искам да правя, да не помръдна....

Като видиш тези очички на дъщеря ни, като маслинки, а те са тъжни и тя ми вика: мен сега кой ще ме пази. Аз й казвам: аз ще те пазя. Тя ми вика: Не, ти не си тате.

Какво съм била в предния живот - урод ли, изрод ли, какво съм причинила на хората, че да премина през цялата тази болка...”

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама