Александър Маринов: Управляващите стават абсолютно зависими от ДПС

14.03.2019 / 18:58 6

„Новата ситуация означава, че управляващите стават абсолютно зависими от ДПС. В момента ДПС държи в ръцете си не силните, а всички козове. Това е трудна ситуация за ГЕРБ“. Това каза пред БНР политологът проф. Александър Маринов по повод обявеното намерение на партия „Воля“ да напусне парламента, предаде frognews.bg.

„Практиката показва, че продължително време е невъзможно да се поддържа кворум със 121 или със 122 депутати. /…/ В случая не става дума за някаква гениална комбинация на ДПС, просто другите се разпадат неудържимо. Въпросът е как и дали ДПС ще успее да отиграе тази ситуация“, коментира още Маринов в предаването „Нещо повече“.

Според Александър Маринов от „Воля“ са заявили не конкретно решение да напуснат работата в пленарна зала, а по-скоро са поставили ултиматум пред управляващите и правят опит за натиск:

„Силата на „Воля“ не е достатъчна, за да крепи правителството, ако ги разглеждаме като алтернатива на „Обединени патриоти“. С една дума, може само да гадаем за мотивите за тази маневра на „Воля“. Пророчески се оказаха думите на депутата Георги Марков, който каза, че сме свидетели на една парламентарна агония. Тази агония се задълбочава обаче и е необратима“.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
4
n eXu s (преди 2 месеца)
Рейтинг: 42268 | Одобрение: -47722
Всички дебили селски плюят, псуват и накрая пак ГЕРБ печели Усмивка
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
7
3
doko (преди 2 месеца)
Рейтинг: 278 | Одобрение: 118
ГЕРБ сами си копаят гроба. Лично мнение ; Докато Цв.Цв се изживява като сивия кардинал на Б.Б нищо добро не ни очаква. Нито за ГЕРБ нито за държавата,още по малко за народа.
doko
2
3
аптекаря (преди 2 месеца)
Рейтинг: 4164 | Одобрение: 1319
Първия звук на човека е плач. Едни хора като /дивата, глупака, просташка/ се раждат да плачат цял живот, а други да ги разплаква.
9
7
ДИВАКА (преди 2 месеца)
Рейтинг: 28214 | Одобрение: -1021
ПРОФЕСОРЕ..ТА ГРОБ Е ЗАВИСИМ ОТ ДПС СЪС СЪЗДАВАНЕТО СИ..КАКВА ЗАВИСИМОСТ СЕГА..ДА НЕ ДОГАН ВЧЕРА ДА Е КАЗАЛ ПАК ,ЧЕ УПРАВЛЯВА НЕГЛАСНО БЪЛГАРИЯ..ЯВНО НА ТАЯ СБИРКА Е БИЛ НА ПОВЕЧЕ АЛКОХОЛ ИЛИ..ТА СЕ Е "ИЗПУСНАЛ"..НО ТО ОЩЕ ПРЕДИ ТОВА ,ДОГАН Е ВОДИЛ БЪЛГАРИЯ КЪМ.."СВЕТЛО БЪДЕЩЕ" ..ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА КОЗЯК И ЦРУ..НИМА МИЛИОНИТЕ СА МУ САМО ОТ ОГЛЕДАЛОТО..МАЙ..НЕ..Е ,АКО НА НЯКОЙ МУ СТИСКА..ДА РАЗРОВИ..АМА ТРЯБВА ДА ИМА ГАЩИ..НЕЩО КАТО ПАМПЕРС ,НО БРОНИРАНИ..И ГОРНИЩЕ..ПАК ТАКОВА..И ДА ВНИМАВА ЗА ИНФАРКТ...ИзплезванеУсмивкаУхилен
6
1
аптекаря (преди 2 месеца)
Рейтинг: 4164 | Одобрение: 1319
Явно това е било предвидено от ГЕРБ. Затова беше и номера с опрощаване дълга на мюфтийството. Ето ние искахме да го опростим, но всички скочиха срещу нас. Така е но... ЗА ТОЗИ ЖЕСТ ВЕЧЕ ДПС ЩЕ ИМ БЪДАТ ПРИЗНАТЕЛНИ ИЛИ ПОНЕ ЕДНА ЧАСТ ОТ ТЯХ.
5
4
ДИВАКА (преди 2 месеца)
Рейтинг: 28214 | Одобрение: -1021
КУС КУС..ПРОПУСНАЛ СИ ,БЕ ДЕБИЛ..ТРИ КОМЕНТАРА ПО ТВОЙ АДРЕС..А РАЗБИРАМ ,КОМЕНТАРИТЕ ЗА МАМА СА УНИЩОЖЕНИ..АМИ..ОБИЧАМ Я ТАЯ ЖЕНА..УМНА,КРАСИВА,ПРИ ПАРИ ,ЖЕНА С ВЛАСТ..ТОГАВА КАК ДА НЕ Я ОБИЧАМ..ВЯРНО ПОНЯКОГА КОМЕНТАРА МИ Е ..АМА ТОВА КОГАТО СЪМ КИСЕЛ..ИМАМ ТАКИВА ДНИ..ДАЖЕ РАКИЯТА НЕ МИ ПОМАГА..ТОГАВА МОЖЕ ДА СЪМ СЕ ИЗПУСНАЛ ЗА МАМА..А ИНАК..ЛЮБОВ..САМО ДА НЕ РАЗБЕРЕ ЖЕНА МИ,ЧЕ..  ИзплезванеУсмивкаУхилен

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама