Александър Сиди разцепи ефира: Надявам се Марешки да получи адекватно лечение!

11.01.2019 / 08:31 6

Депутатът от ВМРО Александър Сиди отговори на лидера на Воля Веселин Марешки. Последният обяви, че местният лидер на ВМРО е заселил гетото във Войводиново, за да има повече гласове за партията му.

"Аз, а предполагам и вие (бел.а. обръща се към водещия на сутрешния блок на "Нова" Виктор Николаев), нямаме медицинска компетенция, за да коментираме това лице. Уверен съм, че в новия бюджет, в който заложихме повече пари за здраве, ще има и за психично здраве, и съответно Марешки ще получи адекватно лечение. Защото това, което говори, то е... със сигурност ще го има описано в медицината такъв тип изказ", каза Сиди, а водещият Виктор Николаев го попита: "Какво е това заболяване?"

"Очевидно има нужда от някакво лечение. Аз съм казвал винаги, че големият проблем в българската политика е, че Марешки влезе в нея и съответно доставката на лекарства спря и някой не си пие лекарствата. Това е единственото, което мога да коментирам от това изказване", отговори Сиди

"Абсурдно е, че председателят на ВМРО в община Марица е правил гето. Първо, той е общински съветник, второ кметът е подкрепен и избран от друга политическа сила. Направили сме констативни протоколи, опитали сме в последните три години да узаконим по някакъв начин това място. Не това място конкретно, а тези хора да узаконят къщите си, давайки им парцели. Категорично не сме създавали геето, това е абсурдно", каза той.

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама