Александър Йорданов: Действието на СДС и ГЕРБ е движение в добра посока

29.03.2019 / 08:18 11

Снимка Булфото

От години, без да участвам активно в работата на СДС, съм призовавал за намиране на формула за обединението на дясното политическо пространство. То е необходимо за стабилността на България. Това заяви Александър Йорданов в сутрешния блок на БНТ. Той беше избран за един от двамата кандидати на СДС, които се включват в листата на ГЕРБ за евроизборите, пише новини.бг.

Според Йорданов допреди 10 години противниците на ЕС са били отвън, сега в самия съюз има партии, които искат разделение и разпадане. Всички врагове, по думите му, разчитат на разделението на националните политически партии.

Йорданов смята, че действието на СДС и ГЕРБ е движение в добра посока, а тези, които ще гласуват за СДС, техният глас ще бъде представен в ЕП.

Александър Йорданов коментира, че нито СДС се е слял в ГЕРБ, нито това е коалиция. Това се прави с едно разбиране, че следващото европейско управление трябва да бъде с дясно-центристка посока, допълни той.

Ако се случи да стана депутат в парламента на Европа, аз ще бъда в семейството на ЕНП и ще изразявам политиката на СДС, каза Йорданов.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

https://linktr.ee/duvar.kagidi

3
7
морският (преди 3 години)
Рейтинг: 37444 | Одобрение: 21759
[justify]По повод кандидатурата на Сашко Йорданов за евродепутат, ето един истински документиран спомен на баща ми:Николай Петев, председател на Съюза на българските писатели, разказва:[/justify] [justify]Избират за председател на Народното събрание Александър Йорданов, видния отвсякъде. И става в залата един депутат, от неговите, и вика:[/justify] [justify]-Сашо Йорданов да каже писал ли е похвални статии за Тодор Живков във вестник „Литературен фронт“.[/justify] [justify]Сашо излиза на трибуната и казва:[/justify] [justify]-Да, писах статии за Тодор Живков, но Николай Петев ме накара![/justify] [justify]Избраха го за председател и след месец-два го виждам да върви по „Раковска“ и питам Сашо Йорданов:[/justify] [justify]-Кажи бе, сестро, кога аз съм те карал да пишеш за Тодор Живков или друг, а?[/justify] [justify]Той ми отговаря:[/justify] [justify]-Никога не си ме карал! Ама ако не бях казал това, нямаше да ме изберат за председател на парламента!…[/justify] [justify]Васил Петев[/justify]
7
2
Уйо (преди 3 години)
Рейтинг: 40634 | Одобрение: 8214
Никой коалиция с ГЕРБ или ДПС не е прокопсал. СДС е мъртвец отдавна. ГЕРБ явно е в предклинична смърт, след като търси коалиция с тези доказали се бездарници.
12
6
морският (преди 3 години)
Рейтинг: 37444 | Одобрение: 21759
Възродиха и този мошеник и лъжец!Нищо хубаво под слънцето на нашата територия.Толкова ли нямат млади и начетени хора в партийката си.
22
2
айки (преди 3 години)
Рейтинг: 24200 | Одобрение: 7685
        стар, дебел, прост, нагъл крадец , използвач......никога няма да станеш евродепутат....стига са ни излагали разни стари муцуни, боклуци...
30
3
Морски (преди 3 години)
Рейтинг: 19100 | Одобрение: 7110
Та коя е правилната посока бе,свиньо? Стигнахме дъното и копаем уверено надолу.Колко още надолу бе,свиньо?
29
2
Дедо (преди 3 години)
Рейтинг: 11851 | Одобрение: 4656
Пак изпълзяха старите муцуни... Днес едни, утре други - всеки ден едни и същи ... Боклуци !!!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама