Александър Йорданов: Единствено ГЕРБ – СДС може да победи на изборите

28.04.2019 / 15:25 14

“Пълната зала тази вечер е доказателство за нашата готовност и мобилизация за предстоящите европейски избори. СДС в цяла България се подготвя отговорно за тях. Слуховете за претопяване или за неучастие са далеч от истината, нашите редици са сплотени и съм убеден, че особено в Югозападния район, но и в цялата страна ще получим много добри резултати, което и нашата обща цел. Имаме самочувствието и възможностите да я постигнем.”

Това заяви при откриването на Регионалната конференция на СДС в Дупница представителят на район Югозапад в Националния изпълнителен съвет Костадин Костадинов, съобщиха от СДС.

За да стегнат редици за вота и да начертаят програмата за изпълнение на целите, в Града на барикадите пристигнаха сини активисти, председатели на общински и областни структури от Благоевград, София, Кюстендил и Перник. Основните си послания към българските избиратели представиха кандидатите за евродепутати от СДС в общата листа с ГЕРБ Александър Йорданов и Илия Лазаров, пише izbori.bg.

“В Европа в момента текат много важни дебати за това, как тя да продължи да се развива. В Европейския парламент ще влязат много крайнодесни и националистически партии, които искат да развалят това, което е постигнато до момента, а то е много. Новите предизвикателства пред ЕС са в сферата на отбраната, охраната на границите и сигурността, на антитероризма, който се превръща във все по-голяма заплаха. Много важно за нас е да влезем в еврозоната, защото ако това не стане, ние ще бъдем втора категория държава. Това отваря и много големи възможности пред българските предприемачи, а влизането ни в Шенген ни прави конкурентноспособни на европейския пазар”, каза главният секретар на СДС и кандидат за евродепутат Илия Лазаров.

Според Александър Йорданов, който е на избираемото шесто място в листата, най-важната задача е победа над БСП. “Най-важното за тези избори е от България да изпратим повече десни депутати в ЕНП и да победим БСП. Това е задача, която винаги е стояла пред СДС още от създаването му. Тя не е отменена и няма сила, която да я отмени. Това е важно за доброто на България, защото сме свидетели, че колкото пъти БСП управлява България, толкова пъти държавата катастофира. И не говоря само за комунистическия период, а и защото по време на демокрацията БСП доведе до катастрофа държавата.

Не искам това да се случва пак, затова прецених, че единствената коалиция, която може да победи БСП на тези избори е ГЕРБ – СДС. Останалите партии също имат своите интереси, но те са много дребни в сравнение с тази цел. Те се борят да имат един евродепутат, да се покажат, да направят впечатление, но нямат за цел да победят БСП”, заяви Александър Йорданов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
14
Mercenary (преди 6 месеца)
Рейтинг: 41733 | Одобрение: 9268
Почти се бях навил да гласувам за тях, но щом се появи този, се отказах. Хората около мен също.
10
3
Морски (преди 6 месеца)
Рейтинг: 19051 | Одобрение: 7061
Анусе,ти като си правиш клизми през ден,да не би да си се оправил? Продължаваш да хвърляш павета от балкона..
11
3
чака-рака (преди 6 месеца)
Рейтинг: 3523 | Одобрение: 1323
тоз от де го реанимираха и него..гарантирано ще върши толкоз работа колкото и всички други мижитурки в европарламента..тоест никаква  не пращат млади хора да събират опит пращат парашутисти да прибират едни пари  пропаднала държава и ще пропада още 
18
2
Bg-Аплодисменти (преди 6 месеца)
Рейтинг: 937 | Одобрение: 537
Десет години герберастко крадене от народа, корупция и повсеместна управленска простотия. Десет пропилени за България години. Сашееее, дебело Саше, не става само с кражби и ядене.
11
2
MrBean (преди 6 месеца)
Рейтинг: 12648 | Одобрение: 3133
Никога!
2
23
n eXu s (преди 6 месеца)
Рейтинг: 188942 | Одобрение: 34692
Запек ли имаш, сельо? Иди в Окръжна, да ти направят клизма, току-виж ти и харесало и повториш/
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
18
4
upsurt (преди 6 месеца)
Рейтинг: 1027 | Одобрение: 277
Голям запек ,др.Йорданов,а!?
19
5
горан (преди 6 месеца)
Рейтинг: 4551 | Одобрение: 2076
мистър 10% сам не си вярва, събраха се крадливи и уродливи на едно място но народа ще ги издуха, Бойко започна да усеща дебелия отзад и все по често изпада в паника от страх
25
4
Голям праз (преди 6 месеца)
Рейтинг: 5763 | Одобрение: 2373
Наглостта и арогантността наистина нямат граници!!!
4
36
n eXu s (преди 6 месеца)
Рейтинг: 188942 | Одобрение: 34692
Всички заедно срещу комунягите и селските анцузи с недоразвитите мозъци! Поздрав за всички колеги от дясното:  https://www.youtube.com/watch?v=uhSEv97Lrcw
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама