Александър Йорданов: Единствено ГЕРБ – СДС може да победи на изборите

28.04.2019 / 15:25 14

“Пълната зала тази вечер е доказателство за нашата готовност и мобилизация за предстоящите европейски избори. СДС в цяла България се подготвя отговорно за тях. Слуховете за претопяване или за неучастие са далеч от истината, нашите редици са сплотени и съм убеден, че особено в Югозападния район, но и в цялата страна ще получим много добри резултати, което и нашата обща цел. Имаме самочувствието и възможностите да я постигнем.”

Това заяви при откриването на Регионалната конференция на СДС в Дупница представителят на район Югозапад в Националния изпълнителен съвет Костадин Костадинов, съобщиха от СДС.

За да стегнат редици за вота и да начертаят програмата за изпълнение на целите, в Града на барикадите пристигнаха сини активисти, председатели на общински и областни структури от Благоевград, София, Кюстендил и Перник. Основните си послания към българските избиратели представиха кандидатите за евродепутати от СДС в общата листа с ГЕРБ Александър Йорданов и Илия Лазаров, пише izbori.bg.

“В Европа в момента текат много важни дебати за това, как тя да продължи да се развива. В Европейския парламент ще влязат много крайнодесни и националистически партии, които искат да развалят това, което е постигнато до момента, а то е много. Новите предизвикателства пред ЕС са в сферата на отбраната, охраната на границите и сигурността, на антитероризма, който се превръща във все по-голяма заплаха. Много важно за нас е да влезем в еврозоната, защото ако това не стане, ние ще бъдем втора категория държава. Това отваря и много големи възможности пред българските предприемачи, а влизането ни в Шенген ни прави конкурентноспособни на европейския пазар”, каза главният секретар на СДС и кандидат за евродепутат Илия Лазаров.

Според Александър Йорданов, който е на избираемото шесто място в листата, най-важната задача е победа над БСП. “Най-важното за тези избори е от България да изпратим повече десни депутати в ЕНП и да победим БСП. Това е задача, която винаги е стояла пред СДС още от създаването му. Тя не е отменена и няма сила, която да я отмени. Това е важно за доброто на България, защото сме свидетели, че колкото пъти БСП управлява България, толкова пъти държавата катастофира. И не говоря само за комунистическия период, а и защото по време на демокрацията БСП доведе до катастрофа държавата.

Не искам това да се случва пак, затова прецених, че единствената коалиция, която може да победи БСП на тези избори е ГЕРБ – СДС. Останалите партии също имат своите интереси, но те са много дребни в сравнение с тази цел. Те се борят да имат един евродепутат, да се покажат, да направят впечатление, но нямат за цел да победят БСП”, заяви Александър Йорданов."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
14
Mercenary (преди 1 годинa)
Рейтинг: 44843 | Одобрение: 10153
Почти се бях навил да гласувам за тях, но щом се появи този, се отказах. Хората около мен също.
10
3
Морски (преди 1 годинa)
Рейтинг: 19070 | Одобрение: 7080
Анусе,ти като си правиш клизми през ден,да не би да си се оправил? Продължаваш да хвърляш павета от балкона..
11
3
чака-рака (преди 1 годинa)
Рейтинг: 5177 | Одобрение: 1372
тоз от де го реанимираха и него..гарантирано ще върши толкоз работа колкото и всички други мижитурки в европарламента..тоест никаква  не пращат млади хора да събират опит пращат парашутисти да прибират едни пари  пропаднала държава и ще пропада още 
18
2
Bg-Аплодисменти (преди 1 годинa)
Рейтинг: 937 | Одобрение: 537
Десет години герберастко крадене от народа, корупция и повсеместна управленска простотия. Десет пропилени за България години. Сашееее, дебело Саше, не става само с кражби и ядене.
11
2
MrBean (преди 1 годинa)
Рейтинг: 30521 | Одобрение: 4726
Никога!
18
4
upsurt (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1660 | Одобрение: 380
Голям запек ,др.Йорданов,а!?
19
5
горан (преди 1 годинa)
Рейтинг: 4556 | Одобрение: 2081
мистър 10% сам не си вярва, събраха се крадливи и уродливи на едно място но народа ще ги издуха, Бойко започна да усеща дебелия отзад и все по често изпада в паника от страх
25
4
Голям праз (преди 1 годинa)
Рейтинг: 8710 | Одобрение: 2805
Наглостта и арогантността наистина нямат граници!!!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама